Autor |
Wiadomość |
czeslaw
Bąbel

|
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
Mniej czeslawa i spółki ma być! I więcej śmiesznych rzeczy:> Polifonia and dzwonky! |
_________________ JENEK ODDAJ KOZE:/
 |
|
 |
starken
Spam Master

|
Zaznaczyłem dłuższych tekstów. Jednak oprócz tego więcej flashów i flashowych gierek.
To przede wszyztkim, a tak wogóle to wszystkiego mogłoby być więcej. |
|
|
 |
pothkan
Wielki Legislator

|
Dowcipów itp. nie trzeba, po co dublować inne serwisy w nie obfitujące, jak dajmy na to JM... W sumie jest dobrze, chociaż może przydałoby się więcej rzeczy nie tyle "becznych", co po prostu ciekawych, że tak powiem - poszerzających/wzbogacających światopogląd
Aha, jeszcze taka całkiem subiektywna uwaga: więcej flaszek, a mniej filmików. I naprawienia stripów. |
starken
Spam Master

|
I powinny być jakieś sucharkowe banery, aby można było reklamować suchara. |
|
|
 |
Yong
Mega-Extreme Pokemon Ultra Lover

|
Więcej fleszek, stripów. Reszta jest ołkej... (Poza filmikami w .rm i .mov X_x) |
_________________ Skąd wiemy, że istniejemy? Może w ogóle nas nie ma?
Back. |
|
 |
spectator
mistrz cienkiej riposty
|
Czeslawie!
Rozumiem, że masz na myśli wprowadzenie dodatkowych działów w serwisie, gdzie co ciekawsze rzeczy byłyby przechowywane, tak by mozna było do nich zaglądać po jakimś czasie, bo jakoś nie widzę możliwości skokowego zwiększenia ilości zapodawanych niusów (zaskocz mnie ;]). Nie do końca także wiem o co chodzi z tymi dłuższymi tekstami? Czy to przytyk do mojej skromnej osoby i obfitych postów, które nieraz zdarzyło mi się popełnić? Gdy wątpliwości zostaną rozwiane bedę w stanie wypowiedzieć się w tej ankiecie...
Z wyrazami szacunku.
Ja. |
|
|
 |
Dami0
ąśćżźęóńł

|
Dłuższych tekstów filmoków i gierek. |
_________________ ▼
▼ ▼ |
|
 |
szenko2325
.

|
Hm, kiedyś zganiony zostałem za dłuższe teksty w newsach, ale ok, zrozumiałem powody i jakie są sposoby rozwiązania tego problemu. Rozmowy nie rozpoczyna się od "no czego?", brzydko to bardzo bardzo. |
_________________ Za każdą linią drzew morze.
Czubki drzew na tle ciemnego nieba.
Gdy kto sieje nasiona goryczy, nie może zebrać plonu słodyczy. |
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
Dobra czesio... a jak chcesz zrobić aby było więcej tekstów, flaszek, filmików, stronek? Bo to dają sami użytkownicy, więc... ? Zrezygnujesz ze studiów, ja z pracy i będziemy pyrac 24/7? Zaznaczyłem czegoś innego. |
 |
|
 |
czeslaw
Bąbel

|
spectator: nie udało Ci się przeniknąć mych myśli
Po prostu pytam, czy czegoś brakuje użytkownikom na naszym serwisie. Rozumiem, że jestem boski, ale czasem jakaś idea mogła mi umknąć. Dłuższe teksty nie są żadnym nawiązaniem do Twojej twórczości.
zeca: to jest razej drogowskaz dla wszystkich. Ja mogę przygotować infrastrukturę pod to.
szenko: czepiasz się. 'no czego?' napisałem, bo nie można wysyłać pustych postów. Pytanie jest w temacie. |
|
|
 |
Tango_November
Robot sądowy. Jeść, spać, ruchać.

|
A według mnie dobrze jest tak jak jest. Nie ma co majstrować, bo spi3rdolić sprawę jest nader łatwo.
Twórczość własna powinna się pojawiać. Za wiele jej nie będzie, bo i gromadka sucharowiczów skromna, ale jako przerywnik nie zawadzi.
PS. Długie teksty Speca mnie nie rażą. Inni nie dali się poznać z tej strony, więc nie wiem czy mnie rażą czy nie. A chętnie bym się dowiedział.
EDIT: Z "tasiemcami" jest jescze Szenko. Jego rzeczy również mnie nie rażą. |
Ostatnio zmieniony przez Tango_November dnia Nie Kwi 10, 2005 17:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
 |
starken
Spam Master

|
zeca napisał: | Dobra czesio... a jak chcesz zrobić aby było więcej tekstów, flaszek, filmików, stronek? Bo to dają sami użytkownicy, więc... ? Zrezygnujesz ze studiów, ja z pracy i będziemy pyrac 24/7? Zaznaczyłem czegoś innego. |
Czesław będzie kilka h dziennie poświęcał na kopiowanie dowcipów z innych stron, wstawi link do gazeta.pl, będzie używał serwisów takich jak np. http://www.gourl.org, a tym co zaznaczyli "twórczości własnej sucharowiczów" powie "no to do pracy sucharowicze!"
I wszystkie problemy rozwiązane!
Edit:
Kurcze, nie zdążyłem przed odpowiedzią czelawa!! |
|
|
 |
spectator
mistrz cienkiej riposty
|
Ja tam kutwa chcę wysokiego poziomu na forum, wysmakowanych postów pełnych błyskotliwych uwag, ciętych ripost, oraz zaskakujących żartów. Chcę, żeby uzyszkodnik komentujący gierkę wysilił się na coś ponad przymiotnik: fajne, żeby, gdy ktoś zapoda suchara co najwyżej został delikatnie skarcony uwagą: przykro mi, było/powszechnie znane, a nie obrzucony czerstwym pieczywem.
I had a dream...
Ale na razie się od głosu wstrzymuję i patrzę cóż za zwierz z tego wyjdzie... |
|
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
Aha sprytny tok myslenia:) Zobaczcie czego wam brakuje i to naprawcie bardziej pyrając w necie i podsyłając_O_ |
 |
|
 |
|