Autor |
Wiadomość |
JiXton
Wierny DDR

|
Zdecydowanie powinno byc wiecej tematow wartych dyskusji.
Mniej tematow o papiezu
Oddzielny dzial z tematami kierowanymi do pingwinow i innych KauEater'ow.
Wiecej filmikow(moga byc nawet *.rm)/mp3/flashy/stripow (kolejnosc przypadkowa).
Mniej gierek wtornych/niewartych nawet obczajania.
No i przydalby sie oddzielny dzial dla nowych uzytkownikow zeby obczaili najstarsze klasyki(zeby nikt nie wyskakiwal z Lama song).
Pomysl z dzialem(tworczosc sucharowiczow) jest niezly, mialbym gdzie moje wiersze umieszczac
Pewnie jeszcze o czyms zapomnialem ... dopisze pozniej.
Aaa... i mniej dlugich postow  |
|
|
 |
gniady
Flash_Game Boy

|
nie ma opcji "mniej pi3rdolenia" : ( |
|
|
 |
Ximinez
tajny agent chiński

|
Wiecej seksu i przemocy!!!!!!1(uno)
A tak seryjnie, to jestem zwolennikiem zostawienia suchara bez wiekszych zmian. Niech bedzie to serwis poswiecony humorowi, a nie "tekstom ogolnorozwojowym". Wpadam na suchara zeby sie posmiac, a nie rozwijac. Rozwijam sie w innych miejscach. |
_________________ 台灣獨立 |
|
 |
wolf138
Nolife roku 2018

|
zgadzam sie - mniej pierdolenia.
Więcej śmiesznych rzeczy, mniej rzeczy "ciekawych" |
|
|
 |
czeslaw
Bąbel

|
nie no, "śmieszne rzeczy" to można znaleźć na jakimś gównianym Joe Monsterze czy innych tam "dowcipach logosach i dzwonkach". Ja stawiałbym na bardziej ambitne (tzn. "ciekawe") materiały :> |
|
|
 |
scandisc
Fan DDR

|
...które są przy tym śmieszne. |
|
|
 |
wolf138
Nolife roku 2018

|
e tam ddr'a zawsze postrzegalem jako serwis humorystyczny Ximinez dobrze to ujał rozwijać się można w innych miejscach. Delayed Do Rana - Odłożone do rana...chce tutaj rzeczy, przy których będę mógł się rozerwać, zapomnieć o "trudach codzienności" chce wiecej wypowiedzi w stylu pingwina *genialnych w swojej prostocie i przekazie*(czasami jedno dobrze dobrane zdanie potrafi byc zabawniejsze niz pól stronnicowy wywod)... po za tym uważam, że jest za mało seksu oralnego |
|
|
 |
wasiela
OFICIALNY ŻECZNIK PRASOWY PÓDZIANA

|
Kuva na zły button nadusiłem i teraz wyniki ankiety są nieobiektywne
mniej pi3rdolenia to primo .
WIęcej twórczości własnej , może konkursik na najlepszą flaszke ? empetrujke lub filmik ? Zdjęcie ? Wszystko własnej produkcji oczywiście przewidziane cenne nagrody .
Materiały niekonwekcjonale ;] mniej kulturalne i troche bezsensowne ; >
endżoj |
_________________ Założył czapkę na oczy aby nie było widać jego twarzy. |
|
 |
czeslaw
Bąbel

|
wasiela napisał: | WIęcej twórczości własnej , może konkursik na najlepszą flaszke ? empetrujke lub filmik ? Zdjęcie ? Wszystko własnej produkcji oczywiście przewidziane cenne nagrody . | Hm, myślałem nad tym... jest ktoś chętny do wzięcia udziału? :)
oczywiście nagrody fundowane ze zrzutki (okienko na głównej;)
korygując moją poprzednią wypowiedź: tak, mam na myśli rzeczy ambitne, które przy okazji są śmieszne ;) |
|
|
 |
grunt
Recoil Man
|
wypowiem się później, bo mnie głowa troszkę boli. A ocb z "krótszych linków" ? |
pothkan
Wielki Legislator

|
JiXton napisał: | Zdecydowanie powinno byc wiecej tematow wartych dyskusji. |
No właśnie. Bo w sumie, choć na suchara wchodzę dość często, to rzadko który temat prowokuje mnie do wypowiedzi. Bo po co postować tylko dla samego postowania i pi3rdolenia
A poza tym niech oczywiście zostanie, to co jest sednem suchara - tematy lekkie, beczne i odprężające. |
spectator
mistrz cienkiej riposty
|
Poprosiłbym o definicję pi3rdolenia. Obawiam się, że mogę ten termin rozumieć opacznie... |
|
|
 |
pothkan
Wielki Legislator

|
moja definicja: mówienie czegoś, z czego nic w sumie nie wynika, i co niczego nie wnosi do ogólnej dyskusji; inaczej "mówienie żeby mówić", parafrazując - "postowanie dla postów", nie powiem już - nabijanie sobie liczby postów, choć czasami tak to wygląda. ale w końcu na sucharze nie liczba postów się liczy (chyba). |
zlaSylwia
dobreCycochy

|
A gdzie odpowiedz "seksu oralnego"? Bo o ile pamiętam ktoś kiedyś stwierdził, że tego nigdy za wiele. |
|
|
 |
rockwell
Fan Wioletty Willas

|
panowie, wyznanie sylwii zabrzmiało jak wyzwanie
wasiela napisał: | WIęcej twórczości własnej , może konkursik na najlepszą flaszke ? empetrujke lub filmik ? Zdjęcie ? Wszystko własnej produkcji oczywiście przewidziane cenne nagrody . |
się zgłaszam, nagrałem zajebisty kawałek i chcę się nim podzielić z towarzyszami sucharowej niedoli  |
_________________ bak. |
|
 |
|