Autor |
Wiadomość |
spectator
mistrz cienkiej riposty
|
Jak w temacie. Sucharowa braci, czas upuścić trochę złej krwi, czas wyzerować rachunki i wyprać sumienia, więc:
Kto najbardziej pi3rdoli???///(slash) |
|
|
 |
Beret
potworna atrapa bio-kukły

|
Zwasze byłeś moim faworytem Sepct, tak jak ty nikt nie umie pieprzyć 3 po 3 przeplatać pomiędzy zdniami makaronizmy i jednocześnie stać na straży pożądnych logicznych wypowiedzi które mają ze sobą nieść zrozumienie i objaśniać stanowiska.
Heh muszę przyznać że teraz i tak lightowo podchodzisz do pisania, ale twoje pierwsze posty zwalały z fotela i pchały w objęcia żyletki super irydium marki polsiver ... |
_________________ Wszystko wina bandy chuja |
|
 |
grunt
Recoil Man
|
Gralu: też byłeś brany pod uwagę przy tworzeniu ankiety, ale liczba miejsc jest ograniczona i wyprzedził Cię Kryniu
Chciałem jeszcze powiedzieć, że [cenzura] perfidnie wyeliminował Skutiego (nie wiem czy to źle czy dobrze dla niego)  |
trangoul
Wierny DDR
|
Yong, jesli nieznalbym mangi, to chyba nikt by mnie tak skutecznie do niej nie zniechecil |
|
|
 |
hydraulik
Royal Little Elephants Fans Society

|
Wszystko fajnie tylko:
spectator napisał: | czas upuścić trochę złej krwi | Przepraszam bardzo, ale kogo chcesz "upuszczać" jeżeli w ankiecie są zawarci administratorzy, starzy wyjadacze, postacie charakterystyczne i ja?
Powiedz po co ta ankieta? Do czego to ma służyć? |
_________________ H for HYDRAULIK
"the sooner you learn to think of other people as noisy furniture, the the sooner you will be happy."
 |
|
 |
Yong
Mega-Extreme Pokemon Ultra Lover

|
Fajnie, zostałem uwzględniony.
trangoul: Eee? Ile razy ja wspominałem coś o konkretnej mandze/konkretnym anime? Albo ogólnie? Raz, dwa? Trzy? Tak trochę cię nie rozumiem. |
_________________ Skąd wiemy, że istniejemy? Może w ogóle nas nie ma?
Back. |
|
 |
hydraulik

|
Yong: zostałeś umieszczony zapewne dlatego że za każdym razem gdy Twoja pokemonofilia zostaje wytknienta tłumaczysz się i wykręcasz, utwierdzając nas tymsamym w przekonaniu że jesteś pokemon lowerem. |
"the sooner you learn to think of other people as noisy furniture, the the sooner you will be happy."
 |
|
 |
czeslaw
Bąbel

|
No i jeszcze podniecasz się Evangelionem na każdym kroku. I masz głupiego avatara  |
Yong

|
... A właśnie... Kto za pierwszym razem dał mi tą rangę? Bodaj za avatar z Sesshomaru. Kto, przyznać się? |
Back. |
|
 |
hydraulik

|
spectator w odpowiedzi na mojego posta o "upuszczaniu krwi" na gg mi napisał: |
7234653 (14:36)
afaik na forum z tej ankiety dluzej od Ciebie oprocz administracji są szenko i kryniu jeno, więc imho to Ty też prędzej reprezentujesz sucharową starszyznę
7234653 (14:37)
a upuszczenie złej krwi to tylko metafora, nijak mająca się do jakichkolwiek represji
(...)
7234653 (14:38)
ale planuję potem wypisać wszystkich któ¶zy zapostują w tym temacie na liście i opublikować ją jako listę spectatora: wszyscy inwigilowani przez suchara jak i współpracownicy administracji itp.
(...)
7234653 (14:42)
btw, jak chcesz to możesz umieścić tego loga, (...)bo nie chce mi się postować
|
Moja odpowiedz brzmi:
No jak tak to tak. Może być zabawnie.;] |
 |
|
 |
grunt
Recoil Man
|
hydraulik napisał: | Powiedz po co ta ankieta? Do czego to ma służyć? | nie wiem po co, ale coraz bardziej mi się podoba ta ankieta
Yong napisał: | ... A właśnie... Kto za pierwszym razem dał mi tą rangę? Bodaj za avatar z Sesshomaru. Kto, przyznać się? | jak znam życie to pewnie Zeca  |
Yong

|
grunt: Niee, wtedy to zecy jeszcze na forum nie było... Jak znam życie to pewnie ty ; ] |
Back. |
|
 |
trangoul
Wierny DDR
|
czeslaw napisał: | No i jeszcze podniecasz się Evangelionem na każdym kroku. I masz głupiego avatara  |
o to mi wlasnie chodzi, ogolnie nie lubie jak sie swoje oryginalne zainteresowania manifestuje na kazdym kroku, to bardziej odstrasza niz zacheca potencjalnych odbiorcow |
|
|
 |
Yong

|
Bo ja wiem, czy aż tak ten Evangelion się w oczy rzuca... Że "na każdym kroku" to bym nie powiedział, ba, coraz rzadziej... Anyway, jak tam chcecie, i tak was do niczego nie przekonam. |
Back. |
|
 |
trangoul
Wierny DDR
|
rzadko na suchara zagladam, ale mimo to rzucasz sie w oczy, paru osob z ankiety w ogole nie kojarze, a ty jakos tak mi w pamieci utkwiles
;] |
|
|
 |
|