Autor |
Wiadomość |
czeslaw
Bąbel

|
Jak myślicie?
(nowa wersja ankiety, zmodyfikowałem trochę) |
Gralu
TRVE, GRIM and NEKRO PAGAN

|
Świetny konkursik. Ale jest raczej trochę nieobiektywny, bo uczestnicy (prawdopodobnie) będą głosowali kilkukrotnie na siebie samych. |
_________________ Daj ać ja pobruszę, a ty spierdalay |
|
 |
wolf138
Nolife roku 2018

|
chciało by ci sie zakladac tyle kont? |
|
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
Coś namieszanie jest z tymi ankietami== Szczypiorkiem tygodnia póki co jest Apsik... Za mocne wejście z gumowca! Rozstawił mnie, grunta, yonga po kątach... Nietypowe zainteresowania... No po prostu - więcej takich chwastów!
edit:A jaka nagroda? |
_________________ JENEK ODDAJ KOZE:/

Ostatnio zmieniony przez zeca dnia Sro Lut 16, 2005 10:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
 |
gacek
ILE?????????????

|
Kędzierzyn - Koźle to nie dziura. Z tego miasta pochodzili mistrzowie Polski w siatkowce (Mostostal Azoty Kędzierzyn - Koźle) i prosze mi tu nie obrazac mojego miasta.
Teraz opowiem wam historie: kiedys mikolajowi (tak ma na imie epsiu) wyslalem wiadomosc na gg, zeby zobaczyl co sie dzieje na sucharze, a on napisal ze go to gowno obchodzi. Ale ze teraz ma ferie to zaczal wchodzic na suchara. To jest moj kolega, a nie ja albo moj brat.
Dlaczego w ankiecie pisze Wacek aka Placek. Ludzie mnie tak nie poznaja. Musi byc Gacek aka Placek albo Wacek aka Gacek. I tak dobrze, ze nie wygrywam.
zeca: "Po prostu" sie pisze. Tak na przyszlosc.  |
szenko2325
.

|
Jak rozumiem po feriach przestanie odwiedzać i wypowiadać się na suchar.net? Wydaje mi się, że jesteś znanym wackiem i nie trzeba nic zmieniać. Zagłosowałem na valisa, przykro mi bardzo, twoje notowania spadają. |
_________________ Za każdą linią drzew morze.
Czubki drzew na tle ciemnego nieba.
Gdy kto sieje nasiona goryczy, nie może zebrać plonu słodyczy. |
|
 |
gacek
ILE?????????????

|
Dzieki, ze nie glosowales na mnie, ale ten koles to nie ja. Ja bym nigdy nie wybral takiego pedalskiego nicka Moze przestanie, moze nie. Kto to wie? |
EPSiU
Wypoczywa w Bananowej republice

|
O niee! Ja tu bede juz zawsze (raczej).
A suchara odwiedzam juz od kilku miechów tylko nie chciało mi sie na forum zapisac!
A tak przy okazji ten przerosnięty koles (gacek) mną nie jest, a jakby był to bym sie z mostu rzucił. |
|
|
 |
Yong
Mega-Extreme Pokemon Ultra Lover

|
Ugga. Ankieta fajna, szkoda, że Valis przegrywa ; P |
_________________ Skąd wiemy, że istniejemy? Może w ogóle nas nie ma?
Back. |
|
 |
msiu
emo kid
|
a przepraszam ale KK to dziura ;] Wiem co mowie to jest wioska z kominami Azotow;) i pozatym czlonkowo sie lapie stopa w KK nie dosc ze przewaznie kierowcy wysadzaja CIe w Kozlu i trzeba sie tluc do Kedzierzyna aaa to jest kawalek(polecam skrot przez dzialki! ) to potem jak juz stoisz myslisz sobie '"uu jak fajnie kazdy ma na tablicy rejestracyjnej napisane OK na banq ktos mnie wezmie" no i co i CHUJ :> trzeba czekac na znajome OGL a ile tam dresikow plasa o mamo glowa mala....
ps. Blachownia dalej funguje ?:> |
|
|
 |
EPSiU
Wypoczywa w Bananowej republice

|
Blachownia dalej działa
A dresów to sie coraz więcej w okolicznych lasach zakopuje.
Nie czaje szkoda ci 2 zeta na bilecik??(a tak w sumie to kanarów tez nie ma, wiec po co bilet ) |
|
|
 |
starken
Spam Master

|
Mnie tam nie ma (hem, ciekawe dlaczego )! |
|
|
 |
gacek
ILE?????????????

|
msiu: Jak wiesz, gdzie jest osiedle Azoty to powinienes wiedziec, ze tam nie ma ani jednego dresa ( no moze 1 by sie znalazl). Dresiki to glownie na osiedlu Pogorzelec sie plasaja. A tak w ogole to : Co ty wiesz o K-K?? (przeczytaj to tak jak Linda mowi ) Nie mieszkasz tu przeciez. |
czeslaw
Bąbel

|
No na razie o K-K wiemy tyle, że jakieś dziwne dzieciaki tam mieszkają  |
gacek
ILE?????????????

|
Nawet nie wiesz jakie dziwne  |
|