Autor |
Wiadomość |
czeslaw
Bąbel

|
Jak uważacie? |

Ostatnio zmieniony przez czeslaw dnia Sro Lut 16, 2005 1:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
 |
spectator
mistrz cienkiej riposty
|
Gargamel no1 - po pierwsze pobil (choc tylko na pare dni) moje 1337 spamming skillz , poza tym cechowal sie duza oryginalnoscia przy tworzeniu postow (uwaga! posty o roznorodnym stylu!), ma 'stajla' i avatara najlepszego z kandydatow.
Gacek no2 - byloby jeden, ale spiepszyl sprawe niusem o kabaretach , poza tym mniej kreatywny i zbyt krotkie posty... dobry w nieporozumieniach z innymi uzytkownikami
Apsik - brawurowe entree, ale raz, ze naprawde spodobala sie jego riposta na Yonga, a dwa, ze wciaz moze sie okazac normalnym userem (za malo materialu )
Co do 'Prazokow' to jednak panowie duzo stracili na tym ze okazali sie zwyklymi burasami, zbyt sztampowe, a w kazdym badz razie za slabe na taka konkurencje jw.
PS: Pozdrowienia dla wszystkich sucharkow! |
|
|
 |
pothkan
Wielki Legislator

|
Ja bym jeszcze dorzucił do kandydatur:
Ajkon - szybko wleciał, szybko wyleciał
EPSiU - za rekordowe 9 postów pierwszego dnia, z których żaden moim zdaniem nie miał większej wartości
Valis - za usilne dawanie sucharów |
hydraulik
Royal Little Elephants Fans Society

|
Gargamela już niema.
Gacek zrehabilitował się całkowicie linkami do kabaretów.
Stawiam na Episiu, jako leszcza który niema nic do powiedzenia i w dodatku niema szacunku dla producentów parówek a że parówki to bardzo ważny składnik domowej diety grzech epiuka jest podwójny. |
_________________ H for HYDRAULIK
"the sooner you learn to think of other people as noisy furniture, the the sooner you will be happy."
 |
|
 |
czeslaw
Bąbel

|
dodałem nową wersję ankiety. |
|