Autor |
Wiadomość |
januzi
Newsman11(jeden)

|
zeca napisał: | Januzi to była narazie pierwsza tura, do prawidłowych wyborów jeszcze trochę... |
aaa ... no to wszystko jasne
jakos ostatnio mam malo czasu na sluchanie tv i radia, tyle co przed prognoza pogody w Esce podadza |
_________________ Bóg, Ojczyzna, Honorarium ...
 |
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
|
 |
sabcia
Ostatnia Sprawiedliwa

|
mój dzadek też walczył za naszą wolność, a stryjek to nawet życie stracił za to, że był Polakiem
ale szczerze: nie chce mi się już więcej dyskutować na ten temat |
_________________ "...nie przekonają nas, że białe jest białe, a czarne jest czarne" J. Kaczyński |
|
 |
czeslaw
Bąbel

|
zeca: nie, to Ty masz w dupie wolność, którą wywalczył Twój (i mój również) dziadek. |
Ranma_man
Wierny DDR

|
YoMoTo napisał: | Pokaz mi partie (mam na mysli te, ktore maja realne sznse dostac sie do Sejmu), ktora dzis nie stara sie wybic populistycznymi haslami (mam nawet wrazenie, ze w kategorii tej przoduje nie SRP, nie LPR a PiS). | No dobra, mniej populistyczne. Może być? Poza tym podałem tylko Samoobrone jako przyklad jednego z najwiekszych zagrozen. |
|
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
|
 |
Inko
Marudna menda

|
Mam nadzieję, że z równym zapałem będziemy tu dyskutować podczas przyszłych wyborów prezydenckich w Polsce.
btw. gdyby wygrał Kerry to i tak musiałby przez conajmniej dwa lata kontynuować politykę Busha....
zeca: fajne forum, ile to się można nowych historycznych faktów o Polsce dowiedzieć. |
|
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
YUP! Stronka jest wporzo, ale raczej nie komentarze sa jej mocna strona:) |
_________________ JENEK ODDAJ KOZE:/
 |
|
 |
AlieneK
Nolife 2013

|
dziwne... ja osobiscie nie znam nikogo kto by popierał Busha
Ale już od dawna słusze ze Polska to kolejny stan USA
Niektóre komenty sa fajne :>
Take a wild guess why the fuck it's important for the rest of the world who becomes president in the US. You have serious problems if you can't see that it affects the whole damn planet. 1)The world most powerful man is a trigger-happy cowboy from Texas. 2)He doesnt give a flying FUCK about other countries thant the US. 3)He overrides EVERY inviromental questions, like the Kyoto agreement, which means that the world is getting more pollution thanks to GWB. 4)He "fights for freedom", Suuuure..but WHOS freedom? 5)The guy is illiterate for fucks sake! He doesnt even know what the word "sovereignty" means. christ..widen your horizon man. Too much of what that man does, affects the other countries around the world. |
_________________ Fotki | Czytam
http://www.nopremium.pl/?ref=Jenek |
|
 |
frik
Martwa latająca suka

|
|
 |
Maciek999
Niemiec

|
sabcia napisał: | mój dzadek też walczył za naszą wolność, a stryjek to nawet życie stracił za to, że był Polakiem
A mój dziadek walczył w Wehrmachcie.
Nie mówie już o pradziadku ktory skopał niejedno francuskie dupsko pod Verdunem w 1916, i o jednym z przodków co pod Sedanem!!
Preußens Gloria! |
|
|
 |
izrael
Fan DDR

|
Maciek999 napisał: | sabcia napisał: | mój dzadek też walczył za naszą wolność, a stryjek to nawet życie stracił za to, że był Polakiem
Nie mówie już o pradziadku ktory skopał niejedno francuskie dupsko pod Verdunem w 1916, i o jednym z przodków co pod Sedanem!!
Preußens Gloria! |
i co cieszysz sie ze twoj dziadek byl zbroniarzem wojennym i zdrajcom? |
_________________ מדינת ישראל |
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
dziadków się nie wybiera. |
_________________ JENEK ODDAJ KOZE:/
 |
|
 |
Wawa
Tyle przegrać

|
izrael napisał: | Maciek999 napisał: | sabcia napisał: | mój dzadek też walczył za naszą wolność, a stryjek to nawet życie stracił za to, że był Polakiem
Preußens Gloria! |
zdrajcom? | jeśli jego dziadek walczył w wermachcie a pradziadek napierdalał żabojadów to najwyżej maciek 997 jest zdrajcą a nie dziadek! |
_________________ WYJEBANE SAMO SIĘ NIE ZROBI |
|
 |
Nesher
Aktywny Działacz Polityczny

|
Maciek999 napisał: | sabcia napisał: | mój dzadek też walczył za naszą wolność, a stryjek to nawet życie stracił za to, że był Polakiem
Preußens Gloria! |
Won z suchara ty cebulo germańska jedna! |
_________________ Prawda wypłynie z luf karabinów. |
|
 |
|