Autor |
Wiadomość |
czeslaw
Bąbel

|
Jak już wspominałem, każdy kandydat jest lepszy od busza.
(Kerry jest z Bostonu w stanie Maseczusets;) |
zeca
szef wszystkich szefów

|
czeslaw....zawiedziony? No to sorrki, ale nie lubie wybierać coś z niczego... |
_________________ JENEK ODDAJ KOZE:/
 |
|
 |
Inko
Marudna menda

|
czesiu wszyscy ci mówili, że busz wygra, a ty chyba wciąż nie wierzysz (jak kery) |
_________________ el ritmo hafanana |
|
 |
neRufus
Wujek Chrzestny
|
czy naprawde sprawia wam jakas roznice, ktory wygral? przeciez kerry okazalby sie rownie wielkim kretynem.
po za tym oczywiste bylo od samego poczatku, ze bush wygra, nawet jak kerry prowadzil w sondazach. |
_________________ Dzisiejsze posty sponsorowały literki "F" i "U". |
|
 |
czeslaw
Bąbel

|
gralu: czytaj uważnie
zeca: wypomnę Ci, gdy będziesz narzekał na polityków
Inko: wszyscy? coś Ci sie chyba pomyliło
młody: ktokolwiek lepszy od Busza |
zeca
szef wszystkich szefów

|
czeslaw wierzysz w polityków? Dla mnie to wszystko to ambitne świnki które o wszystkim zapominają gdy tylko ujrzą korytko:& |
_________________ JENEK ODDAJ KOZE:/
 |
|
 |
hydraulik
Royal Little Elephants Fans Society

|
czeslaw napisał: | (...)ktokolwiek lepszy od Busza |
No bez przesadyzmu. Naprawde więcej problemów bedzie w przyszłości sprawiać rosja czy bliski wschód niż szef usańczyków i jego babilońskie imperium zła. |
_________________ H for HYDRAULIK
"the sooner you learn to think of other people as noisy furniture, the the sooner you will be happy."
 |
|
 |
Brzus
NC+ expert

|
a Mary Herbert obiecywala publicnze kastrcje gwalcicieli...... dawno czeos takiego eni wdizlem |
http://www.bykom-stop.avx.pl/ BYKOM-STOP!!Wolin 15:48:31 napisał: | jestem nadal tylko chlopcem | Marian!
 |
|
 |
czeslaw
Bąbel

|
zeca: uważam, że są politycy, którzy nie przystają tak bardzo do Twojego opisu i na nich głosuję. Niestety dzięki temu, że tłuszcza przeważnie głosuje na populistów albo prezentuje pogląd zbliżony do Twojego - moi faworyci przeważnie nawet nie zdobywają wymaganego minimum głosów. |
pothkan
Wielki Legislator

|
UPR? Zgaduję.... |
czeslaw
Bąbel

|
nie no, gdzie tam, UPR majądosyć skrajne i czasem egzotyczne poglądy. Owszem, popieranie ich jest modne, ale ja tej modzie nie ulegam  |
frik
Martwa latająca suka

|
ja jestem ciekaw co będzie na Ukrainie, to jest dla Polski ważniejsze moim zdaniem... |
_________________ Quidquid latine dictum sit, videtur sapiens. |
|
 |
czeslaw
Bąbel

|
dzięki temu testowi dowiedziałem się, że "moim" kandydatem byłby Ralph Nader, moje poglądy są najbardziej zbieżne z jego  |
pothkan
Wielki Legislator

|
czeslaw napisał: | nie no, gdzie tam, UPR majądosyć skrajne i czasem egzotyczne poglądy. Owszem, popieranie ich jest modne, ale ja tej modzie nie ulegam  |
Ufff.... Już się bałem....
Mnie też wyszedł Nader. Ale w USA nie ma szans kandydat nie-republikanin/demokrata.... |
Gralu
TRVE, GRIM and NEKRO PAGAN

|
czeslaw napisał: | nie no, gdzie tam, UPR majądosyć skrajne i czasem egzotyczne poglądy. Owszem, popieranie ich jest modne, ale ja tej modzie nie ulegam  |
"Polacy, odwagi!" - Zdaje się, że takie macie hasło w UPR-ze. I co? Wstyd się przyznać? To jest ta odwaga? To już wolę LPR! .
fReaKk!: Moim też. Ogólnie dla świata (granica demokracji). Bo co z tego, że na przykład w USA nadal mężczyzna nie będzie mógł wyjść za mąż, a kobieta ożenić się? Jakby już ktoś z Polski chciał zawrzeć związek homoseksualny, to Holandia jest bliżej od USA (wiem, baaardzo spłycam różnice poglądów obu kandytatów).
P.S. Jestem z zasady apolityczny, ale do UPR-u akurat nic nie mam. |
_________________ Daj ać ja pobruszę, a ty spierdalay |
|
 |
|