Autor |
Wiadomość |
grunt
Recoil Man
|
Nesher: napisałeś już prawie 200 postów, z których jakieś nieliczne miały może sens, ale teraz to już przebiłeś sam siebie i to kilkakrotnie!
Weź się człowieku obudź i zacznij pisać coś z sensem - a najlepiej zrób sobie wakacje od komputera  |
Coniu
Wierny DDR

|
zeca: nie glosujesz wiec pozniej nie narzekaj na rzad . |
|
|
 |
czeslaw
Bąbel

|
Nesher: owszem, pod warunkiem, że ten 'straszak' nie jest drugim Adolfem Hitlerem.
Papa Rydzyk: ciekawe, czy Irakijczycy albo Afgańczycy mówią tak samo, jak Ty... w końcu nie mieszkają w Chicago. |
Brzus
NC+ expert

|
ej czesio co to kurwa ejst ja chce moja faworyke i ulubinice Mary Alice Herbert!!!!
btw to tuatj widze kazdy zmienei ikony na kolecje jesien-zima, boshe to i moze ja cos ustawie |
http://www.bykom-stop.avx.pl/ BYKOM-STOP!!Wolin 15:48:31 napisał: | jestem nadal tylko chlopcem | Marian!
 |
|
 |
frik
Martwa latająca suka

|
Czesław: bush jest idiotą, ale za to ma całkiem sensownych doradców. co do Irakijczyków i Afgańczyków, to sądzę że jednak na dłuższą metę będzie tam lepiej, bo moim zdaniem lepsza amerykańska okupacja niż Saddam z armią zagrażający całemu regionowi...
koniec końców kerry jest demokratą co w stanach oznacza lewicowca i choćby dlatego bush jest lepszy. |
_________________ Quidquid latine dictum sit, videtur sapiens. |
|
 |
czeslaw
Bąbel

|
Często już na ten temat rozmawialiśmy. IMHO Bush jest nie tylko głupkiem, ale i szaleńcem, a to nie jest dobrze. |
YoMoTo
Awangarda No-Life'u

|
Niezaleznie od tego, czy bedzie to Bush, czy Kerry, to w polityce zagranicznej raczej nic sie nie zmieni. Co najwyzej przestanie byc smiesznie, bo Kerry jest nieco bardziej wyedukowany. Wole Walese. |
_________________ "Zycie ludzkie jest jak bazar, jedni przychodza tylko po to aby kupic nowe dresy, inni aby ubic interes z rosjanami, jeszcze inni aby wyniesc jakis towar. Lecz tylko prawdziwy dres potrafi dokonac tych wszystkich rzeczy razem." |
|
 |
frik
Martwa latająca suka

|
szaleńcem nie... może się wydawać nawiedzony, ale moim zdaniem to bardziej kwestia PR... |
_________________ Quidquid latine dictum sit, videtur sapiens. |
|
 |
k!dman
360 mistrz

|
no i wyglada na to ze bush pojechal kerry'ego w pupala, kthx |
|
|
 |
czeslaw
Bąbel

|
bujaj się, kiddy ;] |
k!dman
360 mistrz

|
no co ja Ci poradze, Amerika ist wunderbar! |
|
|
 |
sabcia
Ostatnia Sprawiedliwa

|
czeslaw napisał: | Bush czy Kerry? |
czeslaw, proszę sprawdź sobie który z nich ... |
_________________ "...nie przekonają nas, że białe jest białe, a czarne jest czarne" J. Kaczyński |
|
 |
grunt
Recoil Man
|
sabcia napisał: | czeslaw napisał: | Bush czy Kerry? |
czeslaw, proszę sprawdź sobie który z nich ... |
Patrząc na wynik wyborów powiedziałbym że to wiele wyjaśnia  |
czeslaw
Bąbel

|
fuck. porażka. |
Gralu
TRVE, GRIM and NEKRO PAGAN

|
czeslaw napisał: | fuck. porażka. |
Jaka porażka? Co za różnica, czy rządzi Fuckin' Moron from Texas czy Retarded Idiot from Masaczusets?
EDIT: Poprawiłem pochodzenie Busza.
EDIT2: Poprawiłem wszystkie błędy, które popełniłem przy poprawianiu poprzednich błędów. |
_________________ Daj ać ja pobruszę, a ty spierdalay
Ostatnio zmieniony przez Gralu dnia Czw Lis 04, 2004 0:21, w całości zmieniany 2 razy |
|
 |
|