Autor |
Wiadomość |
grunt
Recoil Man
|
Ten post powinien się właściwie pojawić wczoraj, ale jako że jestem spóźniony zamieszczam go tutaj. Na początek - przeczytajcie teksta z opinią nt. mojej ulubionej katastrofy - tekst długi ale warto, wygrzebany z komentarzy na omlecie. Tutaj więcej kwiatków w ten sam deseń.
Nie wiem co myślicie, ale dla mnie cała ta impreza była sfingowana i gdyby nie 3000 zabitych to trudno tu mówić w ogóle o stratach... - proszę o wypowiedzi w ankiecie
Tutaj jeszcze fajny cytat z forum omletu: (odnośnie WTC)Cytat: | po co oni wogle uciekali ?......................2004-09-11 10:31
poco oni uciekali jak i tak niema won ter senver ? | - nie wiem o co chodziło autorowi, ale już go lubię
Pozdrawiam wszystkich, którzy wczoraj pili z okazji rocznicy 9/11  |

Ostatnio zmieniony przez grunt dnia Nie Wrz 12, 2004 21:55, w całości zmieniany 3 razy |
|
 |
czeslaw
Bąbel

|
psst, zabitych było 2,7 tys. |
pothkan
Wielki Legislator

|
piłem z okazji rocznicy, ale nie tego...  |
hydraulik
Royal Little Elephants Fans Society

|
grunt napisał: | Pozdrawiam wszystkich, którzy wczoraj pili z okazji rocznicy 9/11  | Wczoraj piłem tylko "przy" a nie "z" okazji rocznicy 11 września.
czeslaw: Może zabrzmi to potwornie ale 2,7 tyś. martwych to nic specialnego. Więcej cywilów zgineło tego dnia w USA w wypadkach samochodowych lub z powodu nieodpowiedniego urzywania sprzętów domowych. Nie ujmuje wydarzeniom z 11 tragiczności (bo każda śmierć jest tragedią) ale bez przesady.
To było poprostu bardzo spektakularne.
Tak spektakularne że wstrząsneło cąłą amerką i amerykanami. Na tyle by w akcie ślepej zemsty popierac atak na pierwszego lepszego winowajce. Oczywiście wątpie w to by była to akcja USA, ale coś w tym jest... moze tylko pomogi wejść terrorystom na pokład... |
_________________ H for HYDRAULIK
"the sooner you learn to think of other people as noisy furniture, the the sooner you will be happy."
 |
|
 |
czeslaw
Bąbel

|
hydraulik: jestem tego świadom, po prostu korygowałem pomyłkę grunta :> |
Pan Żab
Ping Pong fan

|
hydraulik: Może i racja... Ale śmierć w ataku terrorystycznym różni się trochę od kopania w kalendarz z powodu własnej głupoty (vide sprzęty domowe).
Zresztą nie porównujmy wypadków z czymś tak ludzkim (czy ja jestem niepoprawny politycznie? ) jak umyślne morderstwo. |
_________________ Fcuk French! |
|
 |
Nesher
Aktywny Działacz Polityczny

|
czeslaw napisał: | hydraulik: jestem tego świadom, po prostu korygowałem pomyłkę grunta :> |
Nawet jesli zgineło tam 2700 osob to co z tego? W czasie trwania I wojny swaitowej zgineło ponad 10 milionów osób i dziś sie o tym dużo nie mówi...  |
_________________ Prawda wypłynie z luf karabinów. |
|
 |
Chaykin
Wierny DDR

|
Nesher napisał: | W czasie trwania I wojny swaitowej zgineło ponad 10 milionów osób i dziś sie o tym dużo nie mówi... | Spoko, spoko - o WTC też nie będą mówić za 80 lat. Oby. ;] |
_________________ Maleństwo niepojęte. Dzięki!
 |
|
 |
ReaL_OTi
NDSL fan

|
Jest wiele wojen na swiecie teraz ktore pochalaniaja o wiele wiecej ofiar niz WTC. A 11.09.2001 byl przelomem w mojej antypatii do ameryki gdyz tego wlasnie dnia uslyszalem zdanie: "Atak na Ameryke to atak na caly swiat". Pieprzeni megalomani. W afryce ginie 100x tyle osob co w WTC (jak nie wiecej) a o tym jakos nikt nie mowi... (i nie chodzi mi tu tylko o glod) |
_________________ Umaruo... |
|
 |
grunt
Recoil Man
|
Nesher napisał: | czeslaw napisał: | hydraulik: jestem tego świadom, po prostu korygowałem pomyłkę grunta :> |
Nawet jesli zgineło tam 2700 osob to co z tego? W czasie trwania I wojny swaitowej zgineło ponad 10 milionów osób i dziś sie o tym dużo nie mówi...  |
Nesher: masz jak zwykle posty na poziomie... Czasami mam wrażenie że nie odłączyli Cię jeszcze od Matrixa  |
Brzus
NC+ expert

|
mzoe rzad usa teog nei zorbil, choc mogl poprostu olac sporawe i dac terrorystom wolna reke, choc mogl byc to tez przypadek ktory dla nich byl zbawinny |
http://www.bykom-stop.avx.pl/ BYKOM-STOP!!Wolin 15:48:31 napisał: | jestem nadal tylko chlopcem | Marian!
 |
|
 |
Nesher
Aktywny Działacz Polityczny

|
Grunt: tym razem chodzi mi o to, że WTC wcale nie było taką wielką tragedią jak amarykanie myślą ;] |
_________________ Prawda wypłynie z luf karabinów. |
|
 |
mas
Dyżurny Crusingowiec Stolicy

|
Nie skad zburzcie u nas stadion dziesieciolecia to zobaczycie co to bedzie za tragedia  |
_________________ Duchy,duchy, widzę duchy |
|
 |
kapty
Z.O.M.O. Officer

|
Tyle ze atak w stadion X-lecia bedzie raczej atakiem na Wietnam, Mongolie, tudziez inne handlujace narody;) |
|
|
 |
yazid
Wąsaty solidaruch

|
Wtedy łatwo bedzie skompletwoać wielonarodowa dywizje;] |
_________________ "Wanna U put it in my mouth-
Yeah bitch thats what I'm talking about" |
|
 |
|