Autor |
Wiadomość |
Kryniu
Żebrzący Biały Ninja

|
Mamy juz 500-set uzytkownikow, fajnie? Jak ja sie rejestrowalem to bylo okolo 180-ciu. Jakies refleksje, spostrzezenia, postanowienia na przyszlosc? Celebracje ;) ??? |
_________________ Kaja Paschalska jest strasznie pedalska
 |
|
 |
czeslaw
Bąbel

|
LOL, swietny jest ten obrazek w kontekscie poruszanego tematu  |
Sashh
Wypoczywa w Bananowej republice
|
Miło jest być jednym z Was, ciekawa strona i interesujące forum, pozdrawiam  |
_________________ pozdrawiam, Sashh |
|
 |
eliwis1
|
Świetnie jest należeć do DDR'owej braci. Jest miło, wesoło śmiesznie a co jakiś czas wrze jakaś rozmowa (ostatni przykład :"SYF.NET?") Zawsze można sobie podyskutować na poziomie chociarz niektórzy mnie uwarzają że rozwydrzone postamerykańskie(a może postjapońskie? przecież japończycy też są dziwni) nastolatki niepowinny tutej zaglądać. Roczenia na przyszłość:
- bendę starał sie rozmawiać z innymi na jaknajwyższym poziomie ( co niewyklucza dobrego poczucia humoru) nawet gdyby miało to przekraczać moje moźliwości intelektualne.  |
_________________ " Taniec śmierci jest celebracją życia dla znających jego kroki..."[MAG: Wstąpienie]
"Przyjaciel to taki dziwny człowiek, który wszystko o tobie wie, a mimo to cię lubi..."
"METROID: Zero Mission" - wreszcie przeszedłem x2!!! |
|
 |
mas
Dyżurny Crusingowiec Stolicy

|
Nie lilzac dupy!!! Jest srednio.... |
_________________ Duchy,duchy, widzę duchy |
|
 |
Sashh
|
"średnio" to pojęcie dosyć względne... btw czy pytania w tej ankiecie były układane tendencyjnie ?
[edit] faktycznie, obrazek swietny  |
_________________ pozdrawiam, Sashh |
|
 |
Faktur
Cebulka
|
Ja na forum sie nie udzielam tylko czytam,ale musze przyznac ze drugiego takiego serwisu humorystycznego nie znam  |
|
|
 |
hydraulik
Royal Little Elephants Fans Society

|
Gratuluje doskonałej ankiety. Dzięki niej bedzie można wiarygodnie ocenić jaki jest Suchar.net w oczach forumowiczów, a także wyciągnąć masę wniosków dzięki którym w przyszłości wszyscy będziemy w stanie uczynić ddr jeszcze lepszym.
A teraz pytanie:
"Kto jest twoim autorytetem i dlaczego Stalin?" |
_________________ H for HYDRAULIK
"the sooner you learn to think of other people as noisy furniture, the the sooner you will be happy."
 |
|
 |
cieciu
|
EDIT :
Cytat: | MetOnTour (5/31/2004 11:45 PM)
(...)
Today's show won the prize for "The Most Black T-shirts" so far on this tour. Polish fans do love their metal outfits. Tomorrow, the crew can look forward to another travel day. | \m/ |
Ostatnio zmieniony przez cieciu dnia Sro Cze 02, 2004 15:13, w całości zmieniany 3 razy |
|
 |
ReaL_OTi
NDSL fan

|
Nio i ja nie mam na co nazekac. Niezle sie bawie jak odwiedzam serwis ale chyba o to chodzi Jest dobrze
[edit] Ja chyba bylem 222 czy jakos tam kolo 220  |
_________________ Umaruo...
Ostatnio zmieniony przez ReaL_OTi dnia Sro Cze 02, 2004 16:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
 |
Pain_Psycho
Wierny DDR

|
jak ja sie rejestrowalem to 32 uzytkownikow bylo ;] |
Shockers
Fan DDR

|
Mi tu sie też podoba... Aczkolwiek zawsze może być lepiej nie ??  |
_________________ - Co robi kobieta po stosunku?
- Przeszkadza  |
|
 |
cieciu
|
ja też bym chciał dać rysunek pasujący do kontekstu poruszanego tematu ale nie wiem czy mi wolno, poza tym się wstydzę ( a bynajmniej nie jest to ciej w negliżu) |
|
|
 |
LuCkEr
Seksualny idol szesnastolatek

|
że tak powiem, śmiesznie jest, ale czasy się zmieniają i ciężko się dostosować |
_________________ Chcę być kaczuszką !!! |
|
 |
Brzus
NC+ expert

|
ja pwoeim jest chu(steczkowo)!!!
Prawie cale rzadzy prowadzoen sa przez wawe, nowi co przybywaja tu glownei to idici, caraz mneij wartoscoiwych rzecyz. Odchdoza ludzie dobrzy. Staje sei 'terndy' bo teraz jest trenty byc anty trendy.
*Brzus odchodzi (trzyamajc w rece serce kury raor!) spiewajc 'to juz minelo, ten kliat ten luuuz, ci wspaniali ludzie nei powroca, nei powroca juuuuuuz' |
http://www.bykom-stop.avx.pl/ BYKOM-STOP!!Wolin 15:48:31 napisał: | jestem nadal tylko chlopcem | Marian!
 |
|
 |
|