Autor |
Wiadomość |
Wawa
Tyle przegrać

|
hydraulik napisał: | wawa: a jak wygląda kwestia siedzenia np. w sobotę/niedzielę którąś w tej kanciapie na expo? stół jest na dwie średnie gry, a carcasony to mozna na nim ze 3 rozgrywać na raz. takie mini spędy na 8-10 luda by tam wlazły. pytanie rozumiem tylko o zgodę jaokszefa oraz coby nie było wystawy właśnie. |
tak jak mówisz- musiałbym to ustalić z Jaokiem i bez targów/imprez tego dnia abyśmy nie przeszkadzali. ja to widzę jednak dla mniejszej ilości osób, 6-8. |
_________________ WYJEBANE SAMO SIĘ NIE ZROBI |
|
 |
Ximinez
tajny agent chiński

|
Jestem zdecydowanym zwolennikiem opcji 2., a w drugiej kolejności 1. Nie ma co "zlotów" organizować więcej niż raz do roku, bo przestaną być tym specjalnym eventem w kalendarzu imprezowym i spowszednieją. A małe spotkania według zapotrzebowania - to jak najbardziej! |
_________________ 台灣獨立 |
|
 |
hydraulik
Royal Little Elephants Fans Society

|
Planszówkowy czwartek (opcja 2) też jest ok. Chętni przyjeżdżają we czwartek z masą planszówek i nakurwiają do piątku do 15 aż przyjedzie reszta. Z tym że mam lekką obawę czy się przez to jakoś zlot nie rozlezie, bo takie 2 wieczory są akurat w punkt że jest intensywnie i sie nie nudzi, a ostatni zlot pokazał że jednego dnia da sie zrobić fchuj. Dodatkowo opcja czwartkowa może byc trudniejsza logistycznie do ogarnięcia (rezerwacje itp.), a zeca i tak ma na głowie wystarczająco.
Wawa: to popytaj i zaproponuj coś. byłoby seksownie bardzo. |
_________________ H for HYDRAULIK
"the sooner you learn to think of other people as noisy furniture, the the sooner you will be happy."
 |
|
 |
rockwell
Fan Wioletty Willas

|
opcja numer dwa, bo na mniej dni mi się nie opłaca przyjeżdżać ;_; |
_________________ bak. |
|
 |
Magness
Człowiek-plecak

|
To może skróćmy?  |
rockwell
Fan Wioletty Willas

|
już jesteś wystarczająco krótki, konusie ;_;
also,
domagam się zdjęcia, na którym masz puchar na głowie, bo chcę zobaczyć na co poszło moje 26 zeta! |
_________________ bak. |
|
 |
Devilish
Porządny Sucharowicz!

|
co jest niebagatelnym wymaganiem, bo to cala dniowka na zmywaku |
_________________ Twoja Stara Ninja Turtles |
|
 |
Magness
Człowiek-plecak

|
rockwell napisał: | już jesteś wystarczająco krótki, konusie ;_;
also,
domagam się zdjęcia, na którym masz puchar na głowie, bo chcę zobaczyć na co poszło moje 26 zeta! | Moment.
edyta:
masz  |
rockwell
Fan Wioletty Willas

|
money well spent.
pjona! |
_________________ bak. |
|
 |
Wawa
Tyle przegrać

|
hydraulik napisał: | Planszówkowy czwartek (opcja 2) też jest ok(...) |
Ten pomysł propsuję- można trochę pograć a nie desocjalizuje to zlotu
hydraulik napisał: | Wawa: to popytaj i zaproponuj coś. byłoby seksownie bardzo. |
mam tera Urlaub- może coś w przyszłym tygodniu? środa odpada bo gram z chłopakami w cywilkę a potem lecę na mecza na legiunię. |
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
magness masz piętrowe łóżko???
Myślę że czterodniowy zlot nie jest nic a nic trudniejszy do ogarnięcia, no i to praktycznie cały dzień na granie i lekkie piwkowanie. Nie powinno nic ominąć reszty zlotowiczów może co najwyżej jakieś spektakularne farty w planszówkach:) Myślę że jest to dobry kompromis pomiędzy nic nie zmienianiem a dwoma zlotami:) Zaryzykujemy takie coś za rok? Tylko wiadomo że to jeden dzień trzeba by wziąć z urlopu więc planowanie należałoby zacząć dość wcześnie. Ja się obawiam że mimo wszystko lemingów z warszawy byłoby mało |
_________________ JENEK ODDAJ KOZE:/
 |
|
 |
Wawa
Tyle przegrać

|
jebać lemingów z warszawy (oh wait)- ja weznę Urlaub jakbyśmy mieli grać. TAKI JESTEM! |
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
w tym roku przecież wolny piątek miała miyuna, brrzus, magness, śląsk, z warszawy kilka osób też było wcześnie. Myślę że takie coś może się udać |
_________________ JENEK ODDAJ KOZE:/
 |
|
 |
ReaL_OTi
NDSL fan

|
zeca napisał: | w tym roku przecież wolny piątek miała miyuna, brrzus, magness, śląsk, z warszawy kilka osób też było wcześnie. Myślę że takie coś może się udać | Brzus od czego miał urlop? Od liczenia monet w swoim skarbcu? |
_________________ Umaruo... |
|
 |
Magness
Człowiek-plecak

|
Mam antresolę.
Ja na bonusowy dzień planszówkowy chętnie bym dołączył. Tabletop mnie przekonał bardziej do planszówek. |
|