Autor |
Wiadomość |
zeca
szef wszystkich szefów

|
Propozycji było w sumie kilka. Jedni nie chcą żadnych zmian. Inni by zmienili wszystko. Zadowolić wszystkich się nie da ale może ankieta pomoże zdecydować co w końcu zrobimy z naszym forum.
Opiszę tutaj pokrótce poniższe możliwości wyboru:
1. Nie chcę żadnych zmian - Wszystko zostaje po staremu. Nie oznacza to jednak dalszy proces gnicia suchara! Po prostu nadal będę starał się wrzucać newsy, oraz przesuwać wasze wrzuty. Moim zdaniem oznacza to jednak brak suchara na fejsie. Nie zamierzam nic już tam wrzucać bo w tej chwili nie da się ładnie linkować do postów na forum.
2.Trzyczęściowy podział zmian - Pisałem na przykładzie innej strony. Strona główna (odświeżona, możliwość lajkowania newsów), forum (nowy wygląd/styl), strona na fb (ładnie linkująca do newsów przesuwanych na główną)
3? Dodać jakąś jeszcze opcje?
Ankieta 5cio dniowa! |
_________________ JENEK ODDAJ KOZE:/
 |
|
 |
kimu
imprezowy krakowski gej

|
|
 |
Devilish
Porządny Sucharowicz!

|
a jak sie nie zgadzam ze wszystkimi zmianami z dwojki? |
_________________ Twoja Stara Ninja Turtles |
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
ale bardziej jednak 2 niż 1? więc chyba sprawa jasna...
można proponować punkt trzeci tylko no nie będę restartował ankiety.. |
 |
|
 |
Devilish
Porządny Sucharowicz!

|
zeca napisał: | ale bardziej jednak 2 niż 1? więc chyba sprawa jasna...
można proponować punkt trzeci tylko no nie będę restartował ankiety.. |
zaglos'd |
|
 |
Wolin
nałukaszek

|
zeca, moglbys takze napisac cos wiecej na temat tych zmian? jak zamierzasz je wprowadzic, kto sie tym zajmie oraz kiedy i ile to potrwa? |
|
|
 |
Psotnikp
dwie dwójki

|
nikt jeszcze nie napisał wolin chuj, dziwie się!
zagłosowałem na 2 |
|
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
Wprowadzić zamierzam normalnie!
Część fejsbukowa jest prosta. Jak strona główna będzie gotowa powinno ładnie się dać linkować do newsów (żeby nie był to goły link, albo czyjś avatar jak to ma miejsce teraz)
Ja z racji braku zdolności zamierzam głównie motywować pomocników, ewentualnie jak mi jakiś spec powie że trzeba coś podłubać czy coś to postaram się pomóc. Chętny i aktywny jest kimu, od strony graficznej także może pomóc miyuna. Chyba większość kodowania spadnie na nosfa który obiecał się pomóc. Chęć zgłosił także Devilish, no i czesiek przecież też się nada jeśli chcę abyśmy dalej się z nim kolegowali. Ile to potrwa nikt nie wie. Wiadomo że pracujemy, mamy rodziny czy uczymy się, ale nie oznacza to stagnacji jakiejś czy powrotu do powolnego gnicia forum. Zamierzam być bardzo aktywny tutaj do czego i zachęcam innych. |
 |
|
 |
Devilish
Porządny Sucharowicz!

|
zec, da sie zrobic ankiete wielokrotnego wyboru? mozna by bylo glosowac za ficzerami |
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
ummm nope? nie widzę takich opcji
a wiem że nowsze fora taką opcję mają |
 |
|
 |
Hukeram
Wierny DDR

|
Tak sobie mysle, ze logo, ktore kimu zaproponowal w poprednim temacie, jest calkiem fajne pod katem modyfikacji z okazji jakichs swiat, czy innego tego typu gowna. To tez zawsze calkiem ciekawa atrakcja dla uzytkownikow.
Ja osobiscie z braku umiejetnosci nie pomoge zbyt wiele, ja umiem tylko pisac i byc uzytkownikiem! |
|
|
 |
Devilish
Porządny Sucharowicz!

|
zeca napisał: | ummm nope? nie widzę takich opcji
a wiem że nowsze fora taką opcję mają |
to proponuje wstepnie zrobic cos takiego na jakims zewnetrznym serwisie - pomoze obliczyc glosy, bo smiganie po dyskusji na pewno latwe nie bedzie. Ale to temat na bliska przyszlosc raczej. |
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
Hukeram napisał: | Ja osobiscie z braku umiejetnosci nie pomoge zbyt wiele, ja umiem tylko pisac i byc uzytkownikiem! |
a i to wychodzi ci tak średnio
Dev - dokładnie |
 |
|
 |
Wawa
Tyle przegrać

|
Hukeram napisał: | Tak sobie mysle, ze logo, ktore kimu zaproponowal w poprednim temacie, jest calkiem fajne pod katem modyfikacji z okazji jakichs swiat, czy innego tego typu gowna. To tez zawsze calkiem ciekawa atrakcja dla uzytkownikow.
Ja osobiscie z braku umiejetnosci nie pomoge zbyt wiele, ja umiem tylko pisac i byc uzytkownikiem! |
suchar doodle? :D |
_________________ WYJEBANE SAMO SIĘ NIE ZROBI |
|
 |
kimu
imprezowy krakowski gej

|
patrząc w jakim kierunku idzie wynik ankiety, myślę że powoli można by zacząć deklarować się w jaki sposób w owej odnowie suchara, każdy z nas może pomóc.
nie żebym się wpierdalał w kompetencje administratorów, ale z mojej strony taka sugestia; co by nie robić tysiąca niepotrzebnych tematów to tutaj można by już zacząć zbierać powoli oficjalną ekipę remontową. W kolejnym, podpiętym już temacie pojawiałyby logi z podjętych działań oraz luźne propozycje a propos zmian, które z kolej "ekipa remontowa" ew. brałyby pod uwagę.
ja jebe mój mózg jest zawsze przede mną o trzy kroki. przepraszam.
w każdym bądź razie ja oferuję kosztem spokojnych niedziel swój miecz, w postaci:
- wykonanie grafiki (logo, nagłówek, przyciski itp.)
- aranżacja, układ, docinanie, masturbacja, perturbacje
- ograniczona, choć wciąż pomoc w kwestii kodu (html, css, php, mysql) |
|
|
 |
|