Autor |
Wiadomość |
Psotnikp
dwie dwójki

|
a jakoś mi to najlepiej wychodzi. jakie akcje nakręcam. bekunie, się znaczy. |
|
|
 |
Wawa
Tyle przegrać

|
wolf138 napisał: | Jestem za tym aby wyniki ankiety byly decydyjace. |
...
wolf138 napisał: | to byla poprostu odpowiedz na wasze rozwiazanie sprawy, wedlug mnie userhid i olewka do konca sie nie sprawdza. |
sprawdza się wybitnie skutecznie, jak się nie sprawdza to oznacza, że nie ignorujesz
wolf138 napisał: | no co? uwazasz, ze trollowanie niemca jest jakies wybitne? |
skąd ten pomysł?? niemcowe udzielanie się na suchym uważam za wyjątkowo nędzne ale to nie powód aby go banować (z resztą można tak powiedzieć o niejednym użytkowniku- w zależności od punktu siedzenia- co nie upoważnia do kategorycznego banowania)
kurwa, to naprawdę dzieje się na sucharze??? |
_________________ WYJEBANE SAMO SIĘ NIE ZROBI |
|
 |
fisheye
Rhapsody Fan

|
@topic |
_________________ |
|
 |
k!dman
360 mistrz

|
BEKA BEKA KRECI SIE, ELO ELO ELO JEEE! |
|
|
 |
wolf138
Nolife roku 2018

|
Wawa napisał: |
kurwa, to naprawdę dzieje się na sucharze??? |
kiedys bany byly tu na porzadku dziennym, co sie tak dziwisz? |
|
|
 |
StAlKeR
Euroentuzjasta

|
kiedys paliwo bylo po 2zl a dobre piwo po zlotowce i takie rzeczy byly na porzadku dziennym
wiekszosc jednak tych wspanialych czasow gdy admini nosili spodnie i mieli kohones nie pamieta, dlatego sie dziwia
ban niemcu za caloksztalt nalezy sie jak najbardziej, choc wtedy rzeczywiscie paru innych pokurczy tez nalezaloby wyjebac z tego foruma .... |
_________________ I never meant to hurt you. I just wanted to destroy everything that you ever believed in. |
|
 |
taslehoff
Polaczek

|
StAlKeR napisał: |
wiekszosc jednak tych wspanialych czasow gdy admini nosili spodnie i mieli kohones nie pamieta, dlatego sie dziwia
... | teraz biegaja w sukienkach i wyznaja sobie milosc na lamach foruma |
|
|
 |
rockwell
Fan Wioletty Willas

|
taslehoff napisał: | mnie nikt nie jedzie ...rockwell wroc.... | ty chuju.
wystarczy? |
_________________ bak. |
|
 |
StAlKeR
Euroentuzjasta

|
ty nawet komus pojechac nie potrafisz, boze ... |
_________________ I never meant to hurt you. I just wanted to destroy everything that you ever believed in. |
|
 |
rockwell
Fan Wioletty Willas

|
sroże dupoże chujowe zorze. |
_________________ bak. |
|
 |
taslehoff
Polaczek

|
ehh starzejesz sie rockwell |
_________________ To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków |
|
 |
StAlKeR
Euroentuzjasta

|
to prawda, ale przynajmniej juz nie glupieje, bo zglupial maksymalnie juz dawno temu, zreszta kazda emigrancka szmata tak ma .... oh wait |
|
 |
taslehoff
Polaczek

|
StAlKeR napisał: | to prawda, ale przynajmniej juz nie glupieje, bo zglupial maksymalnie juz dawno temu, zreszta kazda emigrancka szmata tak ma .... oh wait | wiesz wyjedzie taki jeden z drugim i stuga jarzabka, ze kurwy swiatowe sie robia, zapominaja o wartosciach: rodzina i...(kurwa zapomnialem) jebac imigrantow. |
|
|
 |
StAlKeR
Euroentuzjasta

|
ano jebac, ja tam bym z nich groble na kanale lamansz usypal, zeby inwazje na wyspy latwiej bylo przeprowadzic |
|
 |
taslehoff
Polaczek

|
StAlKeR napisał: | ano jebac, ja tam bym z nich groble na kanale lamansz usypal, zeby inwazje na wyspy latwiej bylo przeprowadzic | daja sie jebac krolowej...mam wrazenie ze sam siebie obrazam? |
|
|
 |
|