|
|
 |
Poll :: Kiedy kolejny zlot suchara? |
W przyszlym roku? |
|
35% |
[ 12 ] |
W przyszłym tygodniu?:P |
|
64% |
[ 22 ] |
|
Wszystkich Głosów : 34 |
|
Autor |
Wiadomość |
rockwell
Fan Wioletty Willas

|
Niemiec napisał: | rockwell napisał: | Niemiec napisał: | wrzesień eloelo
poza tym, można by zrobić w wakacje zlot sucharowych zmywaczów garów na obczyźnie (tas?, rokcwell?), najlepiej w Glasgow u buca bo dostał podwyżkę i mu się przelewa  | jestem za, ale nie u mnie, bo ja mam ino kawalerkę tylko
also,
lepiej gdzieś w anglii (southampton? ), bo tym pięciu osobom, które mogłyby się zjechać byłoby zdecydowanie bliżej niż pod górkę emósemką. |
ja bede caly lipiec i sierpien (a moze i wrzesień) siedzial w okolicach E15/E17/E6. Do southampton moglbym dojechac, bo Glasgow to juz raczej doleciec by trzeba. Można tez zrobić tentparty w okolicach Seven Sisters albo gdzies w górach
i tak pewnie wolin z tego wyjdzie  | kwestia tego czy będzie mi się chciało jechać taki kawał drogi żeby zobaczyć twoją niemiecką mordę  |
_________________ bak. |
|
 |
Oj'ojojojoj
Patoreiba fan

|
zeca napisał: | Jednak nie bedziemy za tydzien:) Musiałbym wyruszyc w czwartek co jest niemozliwością... Tak więc bedziemy 10-11 lipca najprawdopodobniej. Pasi komus? | Absolutnie odpada taki termin.
Nie bedzie mnie. |
czeslaw
Bąbel

|
Ojojoj |
|
|
|
 |
|
|
 |
design: Mijah; kod, opieka & kontakt: czeslaw; copyright © 2001 - 2010 DDR Team; powered by phpBB
© phpBB Group
|
 |
|
|