Autor |
Wiadomość |
zeca
szef wszystkich szefów

|
Sprzeda czy nie sprzeda? "Walka" transmitowana na Polsacie ok 3 nad ranem. Nastawię sobie budzik, a co mi ta szkodzi!
 |
_________________ JENEK ODDAJ KOZE:/
 |
|
 |
gacek
ILE?????????????

|
tez nastawiam sobie budzik. pewnie przegra |
Magness
Człowiek-plecak

|
 |
szenko2325
.

|
W tej reklamie nowej to nie Pudzian tylko Al Bundy. |
_________________ Za każdą linią drzew morze.
Czubki drzew na tle ciemnego nieba.
Gdy kto sieje nasiona goryczy, nie może zebrać plonu słodyczy. |
|
 |
Magness
Człowiek-plecak

|
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
Też zagłosowałem za jego porażką... Mógł schudnąć, ale nie uwierze że w 2 tygodnie poprawił wytrzymałość Tim mógł mieć szybkie porażki ale przegrać z Fedorem to nie wstyd (tylko - jedyne rozwiązanie), a po pierdolnięciu od Mercera padł by i koń... 6 porażek i to wszystkie raczej z porządnymi fajterami. |
 |
|
 |
ReaL_OTi
NDSL fan

|
Dziś Pudzian dostanie tęgie baty. Jestem ciekaw czy się złoży jak dostanie jakąś porządną bombę czy jakoś dosapie do końca.  |
_________________ Umaruo... |
|
 |
makabrysio
666

|
spudziałem |
_________________ idę tam gdzie idę, nie idę gdzie nie idę
 |
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
Tego nochala mogliby mu zlamać |
 |
|
 |
Magness
Człowiek-plecak

|
Ale bym się uradował, jakby po pięknym prawym sierpie Pudzilla się złożyła i poszła spać.  |
StAlKeR
Euroentuzjasta

|
co mu tak zle zyczysz ? pewnie zazdroscisz wzrostu i tego ze w sklepie przy kupnie browarka nie prosze za kazdym razem o dowod, karlowate to jednak wredne i podle, nasz, na szczescie byly, prezio mnie o tym przekonal, ty mnie w tym przekonaniu utwierdzasz  |
_________________ I never meant to hurt you. I just wanted to destroy everything that you ever believed in. |
|
 |
edwardzin
Aktywny Działacz Polityczny

|
Aby stac sie dobrym fajterem, nalezy przy poczatku swojej drogi na szczyt dostac pozadny wpierdol. Tak sie rodza prawdziwe lekenty, no chyba ze jest sie popkiem...
Dzis ow wpierdol powinien nastapic, na mariusza kursy ok. 2/1, na sylwie 1.4- pieniadze do wziecia...
Budziki radze ustawic na najwczesniej 4.30. O 3 zaczyna sie telewizyjna czesc gali, 4 lub 5 pojedynkow ogorkow i kabaczkow. Walka wieczoru na 99% po 5:00 |
Niemiec
Zbanowany przez Rockwella

|
teraz wyjdzie na jaw, kto patrzy na TV  |
|
|
 |
wolf138
Nolife roku 2018

|
"pudzian dawaj na waly pomagac!" |
|
|
 |
Magness
Człowiek-plecak

|
StAlKeR napisał: | co mu tak zle zyczysz ? pewnie zazdroscisz wzrostu i tego ze w sklepie przy kupnie browarka nie prosze za kazdym razem o dowod, karlowate to jednak wredne i podle, nasz, na szczescie byly, prezio mnie o tym przekonal, ty mnie w tym przekonaniu utwierdzasz  | Życzę mu tak, bo widziałem kilka już z nim wywiadów i trochę brak mu pokory + jak kolejną walkę wygra, to utwierdzi ludzi, którzy dopiero teraz zainteresowali się tym sportem w przekonaniu, że do bycia dobrym fajterem potrzebna jest kupa mięśni.
A tak w ogóle to mnie nigdy o dowód nie proszono jeszcze. Siły może i bym mu pozazdrościł, ale nie chciałbym być taki wielki, bo to niewygodne jak trzeba kogoś prosić o podtarcie dupy po sraniu.
 |
|