Wiem że jest wśród was kilku fanów piłki nożnej/oglądaczy meczów... Może słyszeliście o kontrowersyjnej decyzji sędziego podczas meczu Francja - Irlandia. Jeśli nie poniżej jest filmik...
W skrócie chodzi o to że Henry zatrzymał ręką piłkę wychodzącą na aut, zagrał do kolegi który zdobył bramkę i awans Francji. Irlandia odpadła. Pytanie brzmi... Czy mecz powinien być powtórzony?
_________________ Absztyfikanci grubej Berty
I katowickie węglokopy,
I borysławskie naftowierty,
I lodzermensche, grube chłopy,
Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajką wytwornych pind na kupę,
Rębajły, franty, zabijaki,
Całujcie mnie wszyscy w dupę.
I katowickie węglokopy,
Wiem że jest wśród was kilku fanów piłki nożnej/oglądaczy meczów... Może słyszeliście o kontrowersyjnej decyzji sędziego podczas meczu Francja - Irlandia. Jeśli nie poniżej jest filmik...
W skrócie chodzi o to że Henry zatrzymał ręką piłkę wychodzącą na aut, zagrał do kolegi który zdobył bramkę i awans Francji. Irlandia odpadła. Pytanie brzmi... Czy mecz powinien być powtórzony?
Prostych słów się boi największy nawet twardziel
Proste słowa z gardła nie chcą wyjść najbardziej
Mówią że mnie kochasz i że mną nie wzgardzisz
Twoja prawdziwa stara nazywa sie Mariusz
_________________ Inni goście nie zwracali na nich uwagi, nawet kiedy Śmierć oparł się wygodnie i zapalił pięknie rzeźbioną fajkę. Ignorowanie kogoś, komu dym wypływa przez oczodoły, wymaga pewnego wysiłku, wszystkim jednak się to udawało.
I katowickie węglokopy,
I katowickie węglokopy,
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach