jak to nie potrzebna? zazdrościsz że inni na tym zarabiają?
łiiiii tam, od razu zarabiajo - myślę że Endrju nawet i za darmo by chciał obić mordę katolickiemu góralowi z GÓR, nie mieszaj do tego żydowsko-masońskich srebrników, rajt?
_________________ idę tam gdzie idę, nie idę gdzie nie idę
zeca szef wszystkich szefów
hmmm. adamek jest szybszy od goloty i jest w lepszej formie wiec mysle ze to on wygra. chociaz z drugiej strony golota jest ciezszy o prawie 20kg a to jest w chuj duza roznica i moze mu nawet obic ryj przez rekawice. wiec bedzie ciekawie ale jestem za adamkiem.
a co powiecie o walce pudzian vs najman? to dopiero bedzie jazda? :d
hmmm. adamek jest szybszy od goloty i jest w lepszej formie wiec mysle ze to on wygra. chociaz z drugiej strony golota jest ciezszy o prawie 20kg a to jest w chuj duza roznica i moze mu nawet obic ryj przez rekawice. wiec bedzie ciekawie ale jestem za adamkiem.
+1, z resztą podobnie jak bukmacherzy
gacek napisał:
a co powiecie o walce pudzian vs najman? to dopiero bedzie jazda? :d
to akurat będzie porażka. są do zobaczenia filmiki z przygotowań do walki. najman nic sobą nie reprezentuje w mma, z resztą podobnie jak w boksie. pudziana nawet nie oglądałem, chociaż stawiam na niego.
Tak serio, to obstawiałbym (hehe) że nie skończy się przed czasem. To pierwsza taka walka w Polsce (kto wie czy nie ostatnia) więc trzeba jak najwięcej wycisnąć z reklamodawców.
tango, nie ma co panikować, sala pełna - więc pewnie znów wykreują jakieś "walki stulecia" i wcisną ciemnocie na tacy. co to jest ten adamek? o gołocie nie wspomnę. Mnie ta tania rozrywka nie rusza i osobiście mam gdzieś kto wygra, byle był to biały.
_________________ Moim zdaniem seks to jedna z najpiękniejszych, najbardziej naturalnych, najzdrowszych rzeczy, jakie można kupić za pieniądze.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach