Autor |
Wiadomość |
czeslaw
Bąbel

|
AlieneK napisał: | Ja się boje dzwonić do niego bo też mnie o coś oskarży. Już mi się kiedyś dostało, ale nie za odbijanie dziewczyn jakby co ;) | a za co? :)
Dooobra, dooobra, i tak już kwarantanna mija, sprawdzimy czy wydobrzał niebawem... |
|
|
 |
makabrysio
666

|
racja, kurwa - 100% treści 100% wkurwienia |
_________________ idę tam gdzie idę, nie idę gdzie nie idę
 |
|
 |
frik
Martwa latająca suka

|
SaladFingers napisał: | JESTEM PRZECIWNY BANOWANIU ZA SAMO WKURWIANIE KOGOŚ!!!!! | Szkurwa, kiedyś to było normalne. Jak ktoś pierdolił ciągle głupoty i wkurwiał innych to dostawał bana. Koza był z kilka razy banowany, ja sam byłem blisko bana na poczatku o ile pamiętam. Kiedyś Niemiec by poleciał po tygodniu, @nt też szybko po tym jak mu odbiło. A teraz to płacz że ktoś na forum banuje bez obszernego uzasadnienia. Może jeszcze na piśmie i z prawem do odwoływania się? |
_________________ Quidquid latine dictum sit, videtur sapiens. |
|
 |
AlieneK
Nolife 2013

|
|
 |
Brzus
NC+ expert

|
bo kiedys grunt banował dla jaj, i takie banowanie jest elo elo
ja np banowałbym przeciwników w flamewarze ale @nt i tak byl ciekawy to tak jakby czytać kryminał z powyrywanymi parzystymi kartkami |
http://www.bykom-stop.avx.pl/ BYKOM-STOP!!Wolin 15:48:31 napisał: | jestem nadal tylko chlopcem | Marian!
 |
|
 |
hydraulik
Royal Little Elephants Fans Society

|
czeslaw napisał: | AlieneK napisał: | Ja się boje dzwonić do niego bo też mnie o coś oskarży. Już mi się kiedyś dostało, ale nie za odbijanie dziewczyn jakby co  | a za co?
Dooobra, dooobra, i tak już kwarantanna mija, sprawdzimy czy wydobrzał niebawem... |
Ale nie mów mu o tym. Może przestał w ogóle wchodzić i sprawdzać.
Dzięki temu i nie bedzie @nta i będziemy mieli czyste sumienie i te pipy nie będą płakać |
_________________ H for HYDRAULIK
"the sooner you learn to think of other people as noisy furniture, the the sooner you will be happy."
 |
|
 |
czeslaw
Bąbel

|
Takoż zrobiłem  |
Gralu
TRVE, GRIM and NEKRO PAGAN

|
No no, Kozę to banowali, że ło-hoho! Co chwilę. W ustach krew, w sercu żal czy coś. Szkoda, sypał żartami o kale jak z rękawa  |
_________________ Daj ać ja pobruszę, a ty spierdalay |
|
 |
nosferathoo
najwierniejszy fan pyta.pl

|
kogo @nt wkurwia i czym? macie jakieś kompleksy? |
_________________ mindhelix.pl |
|
 |
Jaok
Trubadur

|
@nt jest już obanowany, z tego co czesław pisał. Pewnie po prostu o tym nie wie, bo nie zaglądał na suchara. Sądzę, że większość intrygował bardziej niż wkurwiał...
Mnie trochę irytował, że mnie o coś oskarżał na wciąż, a na forum netowym to w sumie takie publiczne, nic miłego. No, ale o bana nie postulowałem, ban powinien być za głupotę a nie za obłęd. |
_________________ "idziemy, idziemy, a ta chatka w ogóle się nie zbliża"
Miki Mol i zaczarowany kuferek czasu |
|
 |
@nt
Nolife roku 2020

|
... |
Ostatnio zmieniony przez @nt dnia Czw Lis 19, 2009 8:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
 |
k!dman
360 mistrz

|
ej ant, a kogo z suchara chcialbys uderzyc w glowe? sa takie osoby? rrr? |
|
|
 |
nietaki_
hardcore

|
|
 |
Kraszko
Wierny DDR

|
|
_________________ 299792458+1
Ostatnio zmieniony przez Kraszko dnia Sob Wrz 04, 2010 0:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
 |
shakal89
Wierny DDR

|
|
 |
|