Autor |
Wiadomość |
Brzus
NC+ expert

|
21 - właśnie skończyłem oglądać te gówno, które jest tak gówniane że muszę się z wami tym podzielić.......
kto mi odda te 2h życia....
edyta: teraz polecamy/odradzamy filmy tu! |
http://www.bykom-stop.avx.pl/ BYKOM-STOP!!Wolin 15:48:31 napisał: | jestem nadal tylko chlopcem | Marian!

Ostatnio zmieniony przez Brzus dnia Pią Lip 18, 2008 19:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
 |
Zeb
Dostawca biczysk

|
zdecydowany brak polotu |
_________________ Inni goście nie zwracali na nich uwagi, nawet kiedy Śmierć oparł się wygodnie i zapalił pięknie rzeźbioną fajkę. Ignorowanie kogoś, komu dym wypływa przez oczodoły, wymaga pewnego wysiłku, wszystkim jednak się to udawało. |
|
 |
Karol-ek
Oti's nightmare

|
Z traileru zapowiadało się ciekawie, ale skoro tak mówisz (i nie tylko Ty) to się za to nie zabiorę. |
|
|
 |
Zeb
Dostawca biczysk

|
tobie może się spodobać, wszyscy wiedzą że jesteś pierdolnięty i nie masz gustu |
_________________ Inni goście nie zwracali na nich uwagi, nawet kiedy Śmierć oparł się wygodnie i zapalił pięknie rzeźbioną fajkę. Ignorowanie kogoś, komu dym wypływa przez oczodoły, wymaga pewnego wysiłku, wszystkim jednak się to udawało. |
|
 |
Brzus
NC+ expert

|
karolek serio mzoe Ci sie spodoac bo target tego to 14 letni hamerykaniec |
http://www.bykom-stop.avx.pl/ BYKOM-STOP!!Wolin 15:48:31 napisał: | jestem nadal tylko chlopcem | Marian!
 |
|
 |
szenko2325
.

|
Wpuszczeni w Kanał też nie oglądać, chyba że ktoś ma 6 lat |
|
|
 |
JiXton
Wierny DDR

|
A pamieta ktos jaki byl tytul tego poprzedniego filmu na podstawie tej samej historii?
W tym starszym niegral nikt znany, ale fabula byla lepsza mimo ze tez bazowalo na tej historii z MIT.
A 21 da sie obejrzec. |
|
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
Ja oceniam na słabe 5.5/10... Mimo że lubie Kevina Spejseja.. A tu ani muzyki fajnej, laska jedna średnia...
Jixton ja bym poszukał po keywordsach - http://www.imdb.com/title/tt0478087/keywords |
_________________ JENEK ODDAJ KOZE:/
 |
|
 |
StAlKeR
Euroentuzjasta

|
Brzus napisał: | właśnie skończyłem oglądać te gówno, które jest tak gówniane że muszę się z wami tym podzielić.......
kto mi odda te 2h życia.... |
idz na dziwki wino i pianino, szybciej zapomnisz albo kupuj krate dobrego czeskiego browca i wpadaj do mnie
a film jest debilny, w niektorych momentach mialem wrazenie ze kino familijne ogladam  |
_________________ I never meant to hurt you. I just wanted to destroy everything that you ever believed in. |
|
 |
AlieneK
Nolife 2013

|
Oglądałem ten film i też mi się wydał taki trochę nie tego. Ale nie miałem wrażenia, że zmarnowałem 2h Taki typowy hamerykański film, o którym można zapomnieć 15 minut po obejrzeniu.
BTW. właśnie skończyłem oglądać "Paycheck" na podstawie opowiadania P. K. Dicka. Ogólnie fabuła inna niż w książce, ale nawet ujdzie, mimo, że zrobili z tego jakieś romansidło z happy endem.
W kolejce czeka za to niezła chujnia:
starship.troopers.3.marauder.2008.dvdrip.xvid-espise-cd1.avi
Pierwsza część miażdżyła pytę. Druga była tak chujowa, że chciałem się zajebać - zero akcji tylko jakieś smętne gadanie - budżet pewnie w okolicach 100 dolarów.
Więc po trójce nie spodziewam się niczego dobrego, więc nawet nie wiem czy obejrzę :F
Ktoś oglądał kidulthood? Kolejny UKański film o napierdalaniu się londyńskiej młodzieży :>
No i jest jeszcze the_mist_2007
A potem zabieram się za serial Weed i ewentualnie Father Ted (stary angielski serial komediowy - więcej nie trzeba dodawać ) |
_________________ Fotki | Czytam
http://www.nopremium.pl/?ref=Jenek |
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
Dark Knight to będzie dopiero film! A z ostatnio oglądanych to już bardziej podobał mi się Meet Bill(6/10) (choć też taka papkokupka troche ale Aaron też spoko aktor)...
Be Kind Rewind - całkiem wporzo (6.2/10) |
 |
|
 |
Nesher
Aktywny Działacz Polityczny

|
Alien: the Mist to naprawdę bardzo slaby i nudny film, prawda jest taka ze nawet na podstawie książki Kinga można zrobić gniota, nie polecam... |
_________________ Prawda wypłynie z luf karabinów. |
|
 |
j1n
Nieprawdziwy

|
Cytat: | Ktoś oglądał kidulthood? Kolejny UKański film o napierdalaniu się londyńskiej młodzieży :> |
naiwny film o laskach ktore lubia w dupe (serio). nic ciekawego.
ps. i nie taki kolejny bo z tego co pamietam to film z ok 05. Wtedy kiedy media zaczely pisac jaka to w uk jest straszna przemoc wsrod nastolatkow. |
_________________ You know what they call a vagina in france?
Royale with cheese. |
|
 |
Karol-ek
Oti's nightmare

|
No pierwsze starszip trupersy zajebiste były, w telewizji oglądalem.  |
|
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
j1n napisał: |
naiwny film o laskach ktore lubia w dupe (serio). nic ciekawego. |
Paradoks! Lubienie w dupe jest ciekawe!
Cytat: |
ps. i nie taki kolejny bo z tego co pamietam to film z ok 05. Wtedy kiedy media zaczely pisac jaka to w uk jest straszna przemoc wsrod nastolatkow. |
Po pierwsze - film tak stary że powstał już Adulthood
Po drugie - kiedy tam nie było przemocy? - klik |
 |
|
 |
|