Autor |
Wiadomość |
januzi
Newsman11(jeden)

|
|
 |
ReaL_OTi
NDSL fan

|
Widze ze ostro pogrywasz...
No ale tu wychodzi Twoja glupota... Czlowiek Ci dobrze radzi (bo jak zauwazyles nie tylko mi przeszkadzaja Twoje ZA DLUGIE i SREDNIO CIEKAWE newsy) a Ty w niego kalem!
Gratuluje Ci godnego przyjecia krytyki! Oby tak dalej! |
_________________ Umaruo... |
|
 |
Beret
potworna atrapa bio-kukły

|
Zeca ściągaj czape - zobaczymy czy masz czaszkę - Jesteś leniem śmierdzącym jak ci się nie chce pisać newsów to nie wrzucaj tego jako bonusy bo to jest zwykłe śmierdzidło leniowe - skoro nie wiesz jak coś opisać żeby człowieka wprowadzić to nie pisz: "bonus rybka która śpiewa". A pozatym MUSISZ ODEJŚĆ - nie am wyjścia. Chyba że ściągniesz czape i zadźgasz Miyunę  |
_________________ Wszystko wina bandy chuja |
|
 |
Pingwin
KauEater
|
hihi. zeca to smierdzidlo leniowe. |
_________________ "pingu przecież miyuna to 15 letni pokemon... Jeszcze teraz ją można złapać jak ogląda Zaczarowany ołówek:D" |
|
 |
ReaL_OTi
NDSL fan

|
Pingwin jak zwykle mistrz!  |
|
 |
PePeusz
P.I.M.P.eusz
|
januzi napisał: | wrzuc wszystko jako osobne newsy, moze bedziesz mial 20 pod rzad ?  |
 |
|
|
 |
Wróbi
½ Woman, ½ Amazing
|
PePeusz.. ja Cie poprostu uwielbiam
ju noł : pimpin' pimpin'  |
|
|
 |
miyuna
Mała szu

|
Beret za co Ty mnie tak nie lubisz, że aż chcesz mnnie zadźgać
edit: wróbi superowy avatarek   |
_________________ Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach.
Ostatnio zmieniony przez miyuna dnia Czw Kwi 14, 2005 16:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
 |
starken
Spam Master

|
Jak komuś się bonusy zecy nie podobają to niech je olewa. Dlaczego ktoś miałby coś zmieniać ze swoimi newsami dlatego, że paru osobom się nie podobają?
EDIT:
Ja newsy zecy chętnie przeglądam (oby tak dalej!). Zamiast w kilka sekund przejrzeć\przeczytać\oglądnąć treść newsa to można spędzić pare minut, rozluźnić się... No, ogólnie bonus dobra rzecz |
|
|
 |
ReaL_OTi
NDSL fan

|
Bo partia krytykow sztuki mowi ze mozna to zrobic lepiej!
starken: A czemu ma caly czas robic tak jak robi skoro sa osoby ktorym sie nie podoba? (pytanie takie samo jak Twoje)
[edit] Ja mu nic nie nakazuje ani nie rozkazuje. Po prostu to nie jest ani estetyczne ani przyciagajace ani nic. To posysa! Wiec sugeruje mu zmiane na lepsze (nie jako jedyny) ale on woli pokazac ze jest fajny i zniszczyc krytyke! (Michal W. tez tak robil i jak skonczyl? :>) |
|
 |
Beret

|
miyuna napisał: | Beret za co Ty mnie tak nie lubisz, że aż chcesz mnnie zadźgać |
Ja nie chcę cię zgładzić - chce żeby to zrobił Zeka ... |
|
 |
starken
Spam Master

|
ReaL_OTi napisał: | A czemu ma caly czas robic tak jak robi skoro sa osoby ktorym sie nie podoba? |
Bo są osoby, którym się podoba! A reszta niech go omija i tyle! |
|
|
 |
ReaL_OTi
NDSL fan

|
starken: Widze ze nie zalapales o co mi chodzi. Przeczytaj edita a powinienes zrozumiec.
A jak tak sie podobaja Bonusy/Bonuxy/Syfuxy Zecy to go broncie albo dajcie odczuc tym co sie im nie podoba ze sa w mniejszosci. Jestem za demokracja  |
|
 |
Beret

|
To forum tworzymy MY użyszkodnicy, i to MY oceniamy co jest dobre a co złe - oceniliśmy że Bonusy Zeki są złe a Miyuna ma chujowe uszy i nie będziemy tego tolerować. Jest jedna osoba która to lubi TY, ale ty nie stanowisz NAS - więc cisza ... kapewu? |
|
 |
miyuna
Mała szu

|
Beret napisał: | Ja nie chcę cię zgładzić - chce żeby to zrobił Zeka ... |
spytam raz jeszcze w inny sposób : za co??  |
_________________ Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. |
|
 |
|