Autor |
Wiadomość |
Kran
Wypoczywa w Bananowej republice
|
Omg ile mozna czekać -> następnym razem dajcie odpowiedz odrazu a nie zeby 5 dni czekać... |
_________________ Jedziesz |
|
 |
Skuti
Wierny DDR

|
true... true... |
_________________ "Najważniejsze jest to czego nie widać." Mały Książę |
|
 |
Pingwin
KauEater
|
w tescie chodzilo o to, ze beret nie myje sie zapalka. |
_________________ "pingu przecież miyuna to 15 letni pokemon... Jeszcze teraz ją można złapać jak ogląda Zaczarowany ołówek:D" |
|
 |
Beret
potworna atrapa bio-kukły

|
Kurwa Net mi zabrało bo po formacie nie mogłem tych numerków co na karteczce miałem zapisane gdzieś znaleźć, a zresztą "..Kto kurwa tyle lat karteczki trzyma" skąd mogłem wiedzieć że bez cyferek poprzedzielanych kropeczkami to chuj szczeli mi neta.
No ale wracając do rzeczy ....
Otóż rozwizanie ankiety jest ... a właściwie nie ma - Chodziło mi jedynie o to że chciałem sprawdzić jak to jest....
Kiedyś sam siedząc po odpaleniu fajki zapałką właśnie odruchowo potrząsałem żeby ją zgasić, a ta szmata nic chuja nie gaśnie więc wpadłem na pomysł że po co tyle telepać tą zapałką "przac starczy dmuchnąć" i tak też się stało - dmuchnąłem.
Jak czasem człowiek użyje trochę wyobraźni i rozumu to życie staje się łatwiejsze. Nie przejmujcie się jednak bo ci którzy wybrali że telepią nie są bezmuzgami (no może nie jest to reguła), bo instynktowne odruch są bezwarunkowe i wyzbyć się ich nie można.
Jak dobże pójdzie i pozbieram z innych źródeł dane to opublikuje wam tu grafa ...
Dzięki za liczny odzew ... i sorry za opóźnienia |
_________________ Wszystko wina bandy chuja |
|
 |
hydraulik
Royal Little Elephants Fans Society

|
Czuję się oszukany i rozczarowany. |
_________________ H for HYDRAULIK
"the sooner you learn to think of other people as noisy furniture, the the sooner you will be happy."
 |
|
 |
Skuti
Wierny DDR

|
wiedziałem że to powiesz....... |
_________________ "Najważniejsze jest to czego nie widać." Mały Książę |
|
 |
hydraulik
Royal Little Elephants Fans Society

|
wiedziałem że powiesz cokolwiek...... |
_________________ H for HYDRAULIK
"the sooner you learn to think of other people as noisy furniture, the the sooner you will be happy."
 |
|
 |
Beret
potworna atrapa bio-kukły

|
Wiem że możecie się tak poczuć bo wkońcu nie okazało się dzięki temu kto mam małego a kto dużego pisiora albo i małego i dużego na raz ... ale .... no chuj nie mam nic na swoje usprawiedliwienie <klęcze w kałuży krwi i jebie się po plerach betonowym pejczem> |
_________________ Wszystko wina bandy chuja |
|
 |
zlaSylwia
dobreCycochy

|
Beret napisał: | Wiem że możecie się tak poczuć bo wkońcu nie okazało się dzięki temu kto mam małego a kto dużego pisiora albo i małego i dużego na raz ... ale .... no chuj nie mam nic na swoje usprawiedliwienie <klęcze w kałuży krwi i jebie się po plerach betonowym pejczem> |
<hahaha> |
|
|
 |
Gralu
TRVE, GRIM and NEKRO PAGAN

|
Beret napisał: | (...) mam małego (...) | i takie są fakty |
_________________ Daj ać ja pobruszę, a ty spierdalay |
|
 |
czeslaw
Bąbel

|
tzw. freudowska pomyłka?  |
sabcia
Ostatnia Sprawiedliwa

|
Beret, na plery już wystarczy tego ładowania, teraz wal się po brzuchu i klacie, no i nie wychodź mi przypadkiem z tej kałuży
Ja tymczasem pomyślę nad jakimś worem pokutnym, dla Ciebie |
_________________ "...nie przekonają nas, że białe jest białe, a czarne jest czarne" J. Kaczyński |
|
 |
Pingwin
KauEater
|
beret wali w kaluzy? |
_________________ "pingu przecież miyuna to 15 letni pokemon... Jeszcze teraz ją można złapać jak ogląda Zaczarowany ołówek:D" |
|
 |
Tango_November
Robot sądowy. Jeść, spać, ruchać.

|
Beret, wiszę Ci luksa.
Sabciu, w nerki i w uda. Tam bardziej boli.
EDIT: O! Albo w uszy! |
Pingwin
KauEater
|
albo za palke. |
|
 |
|