|
|
 |
Autor |
Wiadomość |
Beret
potworna atrapa bio-kukły

|
StAlKeR napisał: | (...), więc stawiam, że w tym przypadku zmęczenie materiału nastąpiło. |
Chyba zestarzenie (spruchnienie, zmurszenie ...) |
_________________ Wszystko wina bandy chuja |
|
 |
Gralu
TRVE, GRIM and NEKRO PAGAN

|
Kochani, wróciłem!
Tak... wiem, że nikt mnie nie pamięta.
Chlip, chlip... |
_________________ Daj ać ja pobruszę, a ty spierdalay |
|
 |
Gralu
TRVE, GRIM and NEKRO PAGAN

|
StAlKeR napisał: | Wyłącz pejsbuka, instagrama i inne spolecznosciowe gówna, zabierz ludziom (przepraszam ludzi, idiotom raczej) myziane mundrofony i suchar wróci. W każdym innym przypadku z litości należałoby suchara dobić, niech się nie męczy i nie kole w oczy. |
Co Ty wypisujesz człowieku, aż w oczy kole!
Zawsze i wszędzie możesz wszystko! Reaktywujemy suchara i chuj!
Na początek popisz może parę postów i odpowiedzi do nich, aby stworzyć na stronie sztuczny ruch. Machina na pewno ruszy! To forum tylko czeka, żebyś je rozbujał. |
_________________ Daj ać ja pobruszę, a ty spierdalay |
|
 |
kazuya
Nolife roku 2016

|
StAlKeR napisał: | Wyłącz pejsbuka, instagrama i inne spolecznosciowe gówna, zabierz ludziom (przepraszam ludzi, idiotom raczej) myziane mundrofony i suchar wróci. W każdym innym przypadku z litości należałoby suchara dobić, niech się nie męczy i nie kole w oczy. |
Ja za stary jestem na te pejsbuki i nie ogarniam tych tam dziwnych lajków, czy trzepania się pod znajomości... a córka i jej nauczycielka patrzą na mnie jak na skansen, bo ośmieliłem się poddać pod wątpliwość sens używania tego goowna przez uczniów i nauczycieli. "tato wstydu oszczędź" błagalnie wzrokiem mówiła córka, a wychowawczyni próbowała mi wytłumaczyć, że trzeba z duchem czasu iść i internet... ja pierdole! Przecież ja już internety na dyskietki zgrywałem, jak ona do szkoły zaczęła chodzić!!!111 |
_________________ Moim zdaniem seks to jedna z najpiękniejszych, najbardziej naturalnych, najzdrowszych rzeczy, jakie można kupić za pieniądze. |
|
 |
miyuna
Mała szu

|
Beret napisał: | StAlKeR napisał: | (...), więc stawiam, że w tym przypadku zmęczenie materiału nastąpiło. |
Chyba zestarzenie (spruchnienie, zmurszenie ...) |
Mów za siebie bucu! |
_________________ Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. |
|
 |
Beret

|
miyuna napisał: | Mów za siebie bucu! |
Nie pisz do mnie bucu bo ludzie pomyślą żeśmy rodzeństwo ;) |
|
 |
miyuna
Mała szu

|
Beret napisał: | miyuna napisał: | Mów za siebie bucu! |
Nie pisz do mnie bucu bo ludzie pomyślą żeśmy rodzeństwo  |
Dobra mordeczko  |
_________________ Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. |
|
 |
Mustafa
Cycownik Artysta

|
Zróbmy jakiś konkurs na pokazanie suta. Kleks zasponsoruje majtki z angolskiego dyskontu. To napędzi poczytność Suchara.
Trzeba tylko stworzyć wydarzenie na fejsbuku... |
czeslaw
Bąbel

|
Gralu napisał: | Zawsze i wszędzie możesz wszystko! | He-he, Kostuch :) |
StAlKeR
Euroentuzjasta

|
kazuya napisał: | StAlKeR napisał: | Wyłącz pejsbuka, instagrama i inne spolecznosciowe gówna, zabierz ludziom (przepraszam ludzi, idiotom raczej) myziane mundrofony i suchar wróci. W każdym innym przypadku z litości należałoby suchara dobić, niech się nie męczy i nie kole w oczy. |
Ja za stary jestem na te pejsbuki i nie ogarniam tych tam dziwnych lajków, czy trzepania się pod znajomości... a córka i jej nauczycielka patrzą na mnie jak na skansen, bo ośmieliłem się poddać pod wątpliwość sens używania tego goowna przez uczniów i nauczycieli. "tato wstydu oszczędź" błagalnie wzrokiem mówiła córka, a wychowawczyni próbowała mi wytłumaczyć, że trzeba z duchem czasu iść i internet... ja pierdole! Przecież ja już internety na dyskietki zgrywałem, jak ona do szkoły zaczęła chodzić!!!111 |
story of my life ... to sie kolem toczy wszystko, jak bylem mlody i gupi to, myslalem, ze jak wapniaki mi mowily, ze wszystko juz bylo, a to co mi sie wydaje "cool, dude1!" to jest jakis modny bzdet nie warty pierdnięcia, to wszystkie pierdzielenie tych starych co sie nie znaja.
ale teraz widze, ze jednak niestety ludzie glupie sa po prostu, a tym glupsze im mlodsze i naiwne. te cale media spolecznosciowe, to tylo pozywka do czesania danych i generowania big data statystyk i nic wiecej. z zyciem i tym co istotne nie ma to nic wspolnego, po prostu jest to jakies gowno ktorym zachlysnela sie wiekoszosc ludzi. nie widza po prostu obrazu calosci i maja to w dupie, wazne jest calowanie w tylek, lajki, udostepnienia, soszjalemedia kontributorzy oraz influencerzy ...
smutne czasy nastaly, a wszystko wina Zecy .... |
_________________ I never meant to hurt you. I just wanted to destroy everything that you ever believed in. |
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
Stalk jakbym mógł to bym ci dał lajka:D |
_________________ JENEK ODDAJ KOZE:/
 |
|
 |
StAlKeR
Euroentuzjasta

|
Mozesz, ja lajki przyjmuje jako datki w bitcoinach lub innych kryptowalutach  |
_________________ I never meant to hurt you. I just wanted to destroy everything that you ever believed in. |
|
 |
sqpek
Wierny DDR

|
marchew czy Marchew? |
_________________ zjeść bogatych |
|
 |
Beret

|
miyuna napisał: | Beret napisał: | miyuna napisał: | Mów za siebie bucu! |
Nie pisz do mnie bucu bo ludzie pomyślą żeśmy rodzeństwo ;) |
Dobra mordeczko :P |
Kurde, miałem nadzieję na jakąś ożywczą dyskusję a w najgorszym wypadku jakąś gówno burzę - a tu stoicki spokój i stonowane riposty ... Jednak chyba uwiąd ... ;) |
|
 |
jarozlaw
Wierny DDR

|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
 |
design: Mijah; kod, opieka & kontakt: czeslaw; copyright © 2001 - 2010 DDR Team; powered by phpBB
© phpBB Group
|
 |
|
|