|
|
 |
Autor |
Wiadomość |
Egil
ZX Spectrum Fan

|
Zeb napisał: | Brzus napisał: | Rafaello napisał: | typowa polska młodzież z kompleksami, ja tu miło a wy od razu wyjezdzacie z tekstami, moznabylo inaczej wyrazic niezadowolenie, nauczie sie kultury i wyczucia drewniaki
k!dman Ty to chyba dawno kupy nie robiles a kolega nastepny nawet nie chce mi sie juz nicka pisac to chyba przez iwone zostal zrobiony
dzieciaki... |
PJONA Rafaello! to tylko dzieciaki które za mało kiszą ogóra.... |
dokładnie, ja nie kumam co z tą młodzieżą teraz, zero kultury, same drewno, get a life become emo |
Myśle że panu Rafaello należą się przeprosiny od niektórych sucharowiczów. Zbanować niemca! |
_________________ Karola nie ma w domu talerzy bo dom talerzy bo dom talerzy jest zamknięty.
"... tu potrzeba czegoś subtelnego, jak łamanie kołem." Igthorn, Gumisie
['] ['] ['] We miss you Snajper!!1 ): |
|
 |
NgX
Texas Ranger

|
|
 |
rockwell
Fan Wioletty Willas

|
Egil napisał: | Zeb napisał: | Brzus napisał: | Rafaello napisał: | typowa polska młodzież z kompleksami, ja tu miło a wy od razu wyjezdzacie z tekstami, moznabylo inaczej wyrazic niezadowolenie, nauczie sie kultury i wyczucia drewniaki
k!dman Ty to chyba dawno kupy nie robiles a kolega nastepny nawet nie chce mi sie juz nicka pisac to chyba przez iwone zostal zrobiony
dzieciaki... |
PJONA Rafaello! to tylko dzieciaki które za mało kiszą ogóra.... |
dokładnie, ja nie kumam co z tą młodzieżą teraz, zero kultury, same drewno, get a life become emo |
Myśle że panu Rafaello należą się przeprosiny od niektórych sucharowiczów. Zbanować niemca! | +1 |
_________________ bak. |
|
 |
Jaok
Trubadur

|
Ja nie wysłałem w końcu? Zamotany jestem, a jeszcze dzwona miałem tydzień po zlocie dostałem między innymi w łeb i mam trochę problemy z pamięcią krótką (plus zebro było naprawdę pęknięte). Tak więc żałośnie to brzmi ale jestem chodzącym nieszczęście, gubię rzeczy, potykam się i zapominam Ale coraz lepiej. Tak więc jak by ktoś mi jutro przypomniał o tych tych fotach to byłbym zobowiązany. |
_________________ "idziemy, idziemy, a ta chatka w ogóle się nie zbliża"
Miki Mol i zaczarowany kuferek czasu |
|
 |
Wawa
Tyle przegrać

|
To jest temat z 2009 Jaok, nie trafiłeś w odpowiedni post na fb  |
_________________ WYJEBANE SAMO SIĘ NIE ZROBI |
|
 |
sqxswy
Szczypiorek
|
|
 |
szenko2325
.

|
na główną |
_________________ Za każdą linią drzew morze.
Czubki drzew na tle ciemnego nieba.
Gdy kto sieje nasiona goryczy, nie może zebrać plonu słodyczy. |
|
 |
|
|
|
 |
|
|
 |
design: Mijah; kod, opieka & kontakt: czeslaw; copyright © 2001 - 2010 DDR Team; powered by phpBB
© phpBB Group
|
 |
|
|