Autor |
Wiadomość |
Magness
Człowiek-plecak

|
 |
taslehoff
Polaczek

|
zeca napisał: | czeslaw... to samo pomyślałem:) I tak zawsze wypadam do wawy czy na śląsk, a dodatkowo można i w Pabianicach imprezkę zrobić (rok temu nie było nic)..
Czyli co. Bierzemy ten środkowy termin? Jest tam przecież wszystko czego potrzebujemy, wiemy że z pana Boruty luzak... Bierzemy ten 17 czerwca i komu będzie pasowało to przyjedzie. Rezerwujemy urlopy itd i bierzemy się do bardziej szczegółowego planowania. Szkoda czasu. | wreszcie ktoś konkretny. |
|
|
 |
StAlKeR
Euroentuzjasta

|
zecuchna konkretny ? to jakbys powiedzial, ze magnes jest wysoki |
_________________ I never meant to hurt you. I just wanted to destroy everything that you ever believed in. |
|
 |
wojok
13. miejsce w Karkazonie

|
he he i tak oto stałem się głosem rozsądku  |
Wawa
Tyle przegrać

|
zeca napisał: | czeslaw... to samo pomyślałem:) I tak zawsze wypadam do wawy czy na śląsk, a dodatkowo można i w Pabianicach imprezkę zrobić (rok temu nie było nic)..
Czyli co. Bierzemy ten środkowy termin? Jest tam przecież wszystko czego potrzebujemy, wiemy że z pana Boruty luzak... Bierzemy ten 17 czerwca i komu będzie pasowało to przyjedzie. Rezerwujemy urlopy itd i bierzemy się do bardziej szczegółowego planowania. Szkoda czasu. |
to już oficjalny termin? jeśli tak róbcie nowy temat ze zgłoszeniami |
_________________ WYJEBANE SAMO SIĘ NIE ZROBI |
|
 |
Oj'ojojojoj
Patoreiba fan

|
wojok napisał: | he he i tak oto stałem się głosem rozsądku  | Nie Ty tylko Zecuchna, pałko. |
wolf138
Nolife roku 2018

|
|
 |
StAlKeR
Euroentuzjasta

|
oby zyl wiecznie ! |
_________________ I never meant to hurt you. I just wanted to destroy everything that you ever believed in. |
|
 |
czeslaw
Bąbel

|
Oj'ojojojoj napisał: | wojok napisał: | he he i tak oto stałem się głosem rozsądku :D | Nie Ty tylko Zecuchna, pałko. | wyszło na to, że wojok, pałko ;) |
zeca
szef wszystkich szefów

|
bez podlizywania bando kutasów...
Dobra bo ogólnie widzę że większość jakoś mało zainteresowana jest, więc najwyżej ich strata będzie... Termin zlotu to 17-19 czerwca... o ile pan boruta nie wymyśli czegoś innego... Zanim jednak zaczniemy do niego wydzwaniać trzeba poznać przybliżoną liczbę osób.
Zakładam temat ze zgłoszeniami. |
_________________ JENEK ODDAJ KOZE:/
 |
|
 |
Brzus
NC+ expert

|
a nie można z amigowcami? tacy spoko ludzie... |
http://www.bykom-stop.avx.pl/ BYKOM-STOP!!Wolin 15:48:31 napisał: | jestem nadal tylko chlopcem | Marian!
 |
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
brzus możesz z pietryny ryksza podjechać przecież |
_________________ JENEK ODDAJ KOZE:/
 |
|
 |
StAlKeR
Euroentuzjasta

|
to jest pierwszy dobry pojazd jaki ci sie udalo wygenerowac ziomus, zycie przegrales, zone masz zolze (hi mijuna ), prace masz chujowa, ale ten tekst ci wyszedl  |
|
 |
Oj'ojojojoj
Patoreiba fan

|
czeslaw napisał: | Oj'ojojojoj napisał: | wojok napisał: | he he i tak oto stałem się głosem rozsądku  | Nie Ty tylko Zecuchna, pałko. | wyszło na to, że wojok, pałko  | Czeslaw, Czeslaw. Zamiast się ośmieszać powinieneś był założyć temat na zgłaszanie uczestnictwa i pociągnąć sprawę do końca.
Na szczęście Zecuchna nasz kochany (oby żył wietrznie) był na posterunku. |
|