..: Forum DDR :.. nowy, chrupiący... suchar.net
.: Główna :: Szukaj :: Użyszkodnicy :: Rejestracja :: Profil :: Zaloguj :.
..:: FORUM 
 cztery szlachetne prawdy Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy temat : Odpowiedź do tematu :
Autor Wiadomość
Daron37
Nerd Epoki - 1234567890

Zobacz profil autora 7082609
PostWysłany: Wto Lut 09, 2010 0:42 : Odpowiedz z cytatem : Do góry : : :

Cytat:
Jesli ktos nosi leczniczy naszyjnik i on go leczy swoja najwieksza sila to prosze aby ta osoba juz nie plodzila dzieci.Chodzi o to ze naszyjnik moze leczyc tak dobrze ze za 500 lat sprawi nam niespodzianke w postaci przeludnienia globu ziemskiego

...

Cytat:
Mimo ze jestem buddysta to nauka o masturbacji nie przeszkadzala by mi.Taka nauka byla by potrzebna jesli w przyszlosci naszyjnik by wyleczyl tak umiejetnie ze wszyscy mieli by wyglad 23 latków.Nasilenie sily seksualnej bylo by wieksze i musialo by powodowac jej upust w postacji orgazmów.Masturbacja zatem byla by wskazana jako srodek na powstrzymanie ewentualnego przeludnienia.

Very Happy

Cytat:
Kiedy bylem dzieckiem w piosenkach Bitelsów zostaly umieszczone slowa polskie. Uzyto do tego czarów .Slowa dotyczyly tego ze ja lecze i innych zdarzen z mojego zycia. Slowa te skojarzylem dopiero wtedy kiedy rzeczywistosc odpowiadala wczarowanym slowom. W pierwszej tytulowe piosence plyty The Hard Day's Night miedzy angielskie slowa wczarowane zostalo jedno polskie leczy. Cala plyta zawiera przychylne slowa o mnie

Very Happy x100
piahoo
przemytnik ręczników z RPA

Zobacz profil autora 6177184
PostWysłany: Wto Lut 09, 2010 3:03 : Odpowiedz z cytatem : Do góry : : :

Leczniczy naszyjnik z Budda leczy i daje sny które się śnią w nocy

: O

2.Zespół ;Tic Tac Toe płyta;Klappe die 2 te
piosenka;Ich fuhl’mich a.u. magiczne słowa ;ocalę was Wiesia

The 150 Murderous Passions, or Those Belonging to the Fourth Class, Composing the 28 Days of February Spent in Hearing the Narrations of Madame Desgranges, Interspersed Amongst Which Are the Scandalous Doings at the Château During That Month
Napisz nowy temat : Odpowiedź do tematu :

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat