| Autor |
Wiadomość |
makabrysio
baka rysio

|
taki Niemiec a dał się zrobić... fuuuuuuuuuuu |
_________________ idę tam gdzie idę, nie idę gdzie nie idę |
|
 |
gacek
Krecikowy grzybojeż

|
| Niemiec napisał: | PKP kurwa...
jechałem dzisiaj z Krakowa pociągiem, kupiłem bilet na najbliższy, spóźnił się 45 min i w międzyczasie zdążyły odjechać 2 kolejne. Oczywiście nie mogłem z moim biletem wsiąść do innych, bo obsługiwały je inne spółki-córki PKP. A miało być tak pięknie, zmiany loga sranie w banie  | trzeba bylo zamienic bilet w kasie. co za problem. doplacilbys ta zlotowke czy dwie ale bys byl szybciej. |
Psotnik_P
Koci Turet

|
|
 |
AlieneK
Świeżak

|
AAAA kurwa mać jebana!!!!
Mam już 103 strony mojej pracy magisterskiej i na tym prawdopodobnie się skończy i już bym skończył ale kurwa dane dotyczące zużycia wody na własne potrzeby przez OPWiK, które mam nie zgadzają się z tymi, które dostałem od zioma, który pisze o kanalizacji, a on swoje dostał od kolesia z OPWiK, który siedzi w pokoju z facetem, który mi dawał swoje dane. Ja pierdole. Więc albo straty wody są na poziomie 25% i wynoszą około pół miliona m3 rocznie, ale potrzeby własne są normalne na poziomie 5-7% produkowanej wody, albo z kolei straty są na poziomie 10% czyli całkiem niskim, ale potrzeby własne są 20% około 400 000m3 rocznie wody produkowanej (a nie ujmowanej) co jest jakimś bezsensem
Kurwa. |
_________________ Fotki | Czytam  |
|
 |
makabrysio
baka rysio

|
zapewne wyjaśnisz ten problem na 104-tej stronie  |
_________________ idę tam gdzie idę, nie idę gdzie nie idę |
|
 |
rockwell
Fan Wioletty Willas

|
|
 |
Niemiec
Zbanowany przez Rockwella

|
gdyby nie to, że wczoraj wracalem z Londynu, osobiscie poznałbym Popka od pleców i MMA. Pewnie jeszcze bedzie okazja, bo to kumpel znajomego.
Wschodni Londyn, biczez! |
|
|
 |
Brzus
Oddaj 5,10zł!

|
| AlieneK napisał: | AAAA kurwa mać jebana!!!!
Mam już 103 strony mojej pracy magisterskiej i na tym prawdopodobnie się skończy i już bym skończył ale kurwa dane dotyczące zużycia wody na własne potrzeby przez OPWiK, które mam nie zgadzają się z tymi, które dostałem od zioma, który pisze o kanalizacji, a on swoje dostał od kolesia z OPWiK, który siedzi w pokoju z facetem, który mi dawał swoje dane. Ja pierdole. Więc albo straty wody są na poziomie 25% i wynoszą około pół miliona m3 rocznie, ale potrzeby własne są normalne na poziomie 5-7% produkowanej wody, albo z kolei straty są na poziomie 10% czyli całkiem niskim, ale potrzeby własne są 20% około 400 000m3 rocznie wody produkowanej (a nie ujmowanej) co jest jakimś bezsensem
Kurwa. |
oh shit nakryli nas!
spierdalamy! |
_________________ http://www.bykom-stop.avx.pl/ BYKOM-STOP!!| Wolin 15:48:31 napisał: | | jestem nadal tylko chlopcem | widziałem dom stalkera : O
 |
|
 |
Wawa
Zajebalyyy

|
toż to istna hydrozagadka! |
_________________ WYJEBANE SAMO SIĘ NIE ZROBI |
|
 |
AlieneK
Świeżak

|
Oni sami tam nie wiedzą co i jak albo po prostu kręci mi facet, żeby nie wyszło, że zaksięgowali pół miliona m3 wody jako straty
Jutro może się dowiem jak to jest, ale w sumie mogłem sobie to darować. Na razie stwierdzam, że ja mam rację i mają w chuj strat i takie wnioski napisałem w zakończeniu.
btw. Skończyłem pisać moją pracę mgr ;D Jeszcze tylko poprawki i za tydzień może będzie już finalna wersja  |
_________________ Fotki | Czytam  |
|
 |
frik
Lata w kółko

|
Ja mam szczerą nadzieję, że obronę uczcisz podobnie jak Ximinez  |
Fei
La Vida Loca

|
| AlieneK napisał: | | albo po prostu kręci mnie facet |
 |
|
|
 |
edwardzin
Aktywny Działacz Polityczny

|
| Fei napisał: | | AlieneK napisał: | | albo po prostu kręci mnie facet |
 |
nie pyerdol Fei, tylko przyznaj sie ile piekarni jutro na tobie zarobi! |
_________________ [img] |
|
 |
zeca
szef wszystkich szefów

|
kto z was zrobi fotoprzepis na ponczki!!?
bozena wyzywam cie! |
_________________ JENEK ODDAJ KOZE:/
 |
|
 |
Wawa
Zajebalyyy

|
kurwa |
_________________ WYJEBANE SAMO SIĘ NIE ZROBI |
|
 |