Autor |
Wiadomość |
zeca
szef wszystkich szefów

|
Czesiu oddaj koszulkę bezdomnemu, zrób zdjęcie, chłopaki zanimują i wrzucimy zamiast kazia;)
Jutro zrobie jednodniową dogrywkę Ostatnią dogrywkę Będzie sprawiedliwie. Jeśli i jutro będzie remis - tniemy koszulkę na pół. |
_________________ JENEK ODDAJ KOZE:/
 |
|
 |
ranma
Wierny DDR

|
wolf138 napisał: | zostawcie koszulke na jakis inny konkurs a chlopaki niech sie tak nie fochuja ;> | o, albo tak. tylko tym razem dla odmiany niech w pierwszym głosowaniu bedzie remis, pozniej zrobicie dogrywke, w której też będzie remis. wait... |
_________________ 君達の基地は、全てC A T Sがいただいた。 |
|
 |
kimu
imprezowy krakowski gej

|
Pete Thornton! Wygrywam!
[*] |
|
|
 |
Brzus
NC+ expert

|
ja uważam że ten debil który specjalnie zakładał konta i ciągle pilnował aby był remis jest żałosny... |
http://www.bykom-stop.avx.pl/ BYKOM-STOP!!Wolin 15:48:31 napisał: | jestem nadal tylko chlopcem | Marian!
 |
|
 |
Psotnikp
dwie dwójki

|
Brzus napisał: | ja uważam że ten debil który specjalnie zakładał konta i ciągle pilnował aby był remis jest żałosny... |
+1 |
|
|
 |
Jaok
Trubadur

|
Brzus napisał: | ja uważam że ten debil który specjalnie zakładał konta i ciągle pilnował aby był remis jest żałosny... |
A było tak? Czesław mówił, że teraz są jakieś utrudnienia w zakładaniu kont czy coś. |
_________________ "idziemy, idziemy, a ta chatka w ogóle się nie zbliża"
Miki Mol i zaczarowany kuferek czasu |
|
 |
czeslaw
Bąbel

|
A i owszem, na czas ankiety aktywacja kont była wstrzymana (tzn. aktywacja kont założonych w czasie trwania ankiety nastapiła dopiero po jej zakończeniu). |
wolf138
Nolife roku 2018

|
ale nikt nie wzial pod uwage klonow brzusia! ;>
kimu: najs! |
|
|
 |
|